Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: koji je kit bolji??  (Posjeta: 2901 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ivanm

• Tržnica : (+14)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Odg: koji je kit bolji??
« Odgovori #20 : 31 Siječanj, 2012, 12:32:16 »
mijenjaj, to je još 100€

Offline iabram

• Tržnica : (0)
  • forumski biciklist
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Sisak
  • Moj Skuter: Baotian BT49QT-9 SPE
  • Moja Kaciga: LS2 FF351
  • MojSetup: 72ccm,bregasta A9,keihin 19mm,malossi multivar
  • MojSpuh: LeoVince Scoot 4T
« Odgovori #21 : 31 Siječanj, 2012, 12:38:27 »
prvo auspuh, pa kad izbaca karike i ventile van na auspuh onda ide kit i ostalo  :icon_biggrin:

Offline danc00

• Tržnica : (+19)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Krapinske T.
  • Moj Skuter: ZX-6R
  • Moja Kaciga: Airoh Pit-OneX
  • MojSetup: XD
  • MojSpuh: Akrapović
« Odgovori #22 : 31 Siječanj, 2012, 15:16:01 »
1000kn si dal za njega, i sad misliš ulupat još 2000kn , znači duplo više nek kaj si dal za njega, a kaj buš dobil s time? Bolje se onda vozi tak kak je ak ti ide dobro pa kad stane baci ga i kupi novog za 1000kn... ili si kupi 50ccm 2T i tih 100km dnevno prevali za 2x manje vremena :icon_thumright: 

Gle, nije problem ulagat u nekaj kaj bi trajalo i to, ali taj Boatin je sve samo ne dobar skuter, jer da vrijedi nekaj nebi novi koštal 4000kn a sad u njega ulagat tolko pare je upitno pa si bolje dobro razmisli :icon_thumright:

Da nebi mislil da ti vrijeđam skuter...jebiga nije on ni rađen da bude najbolji tak da ne govorim to da te prcam ...imal je sused dva takva i sad kupil neki 3 nije batina al je kinez i opet nejde i opet će ga bacit i sad računaj 3x5000kn je kolko, a da je kupil talijana ili japanca vozil bi se na prvom skuteru još danas :icon_thumright:
2006.-2012.Yamaha Aerox 46, by danc00
2012.-2013 Gilera Runner VXR
2013- Kawasaki 636

Offline kkihalic

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Baotian Rocky
  • Moja Kaciga: AGV Strada
  • MojSetup: 82ccm
  • MojSpuh: poliran :D
« Odgovori #23 : 31 Siječanj, 2012, 15:42:04 »
i ja sam moga platio 1000kn , al sam ja sebi kit kupio za 250 kn...aj ti kupi kit za 2t za 250 kn ak si frajer...s tim da je novi.!

Offline danc00

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #24 : 31 Siječanj, 2012, 15:52:46 »
j**** te smotanog, a ti vidiš di na linku kojeg je dal kolega da kit košta 250kuna? A i more se naći za 2T rabljeni bez klipa za 250kn, mislim da je čak bil trophy na tržnici.

A daj mi reci ko je brži ti sa tvojim kitom za 250kn ili 2T sa 70ccm kitom :icon_thumright:
2013- Kawasaki 636

Offline animatrix

• maxi forumaš
  • Mjesto: Vukovar
  • Moj Skuter: Luna Vision II
  • Moja Kaciga: Vemar TAI2K
  • MojSetup: DR Evo 70cc AC
  • MojSpuh: TT
« Odgovori #25 : 31 Siječanj, 2012, 16:23:52 »
bespotrebne rasprave...
stavi kit 72cc kineski, decki su narucivali za 250-300kn nove cilindre, ako klip ode, imas na ebayu hondin klip koji pase u to, ima deblje karike i kosta 100tinjak kn.
glava i brega bi bile dobre ali ja jos nisam vidio postenu glavu za batinu koja bi istjerala sve do max..
ove rasprave 2t 4t nemaju smisla, isto tako da 2t trosi 3.5L. Prijateljeva batina sa 80cc kitom (50mm klip) prosjecne voznje trosi 2-2.5L dok je moja luna iste te voznje barem 2L vise trosila i to 50cc.
sto se tice kvalitete, plastike su lose, ali ljudi nemojte srat, skuter koji ima tako jeftino odrzavanje, masine nisu tako lose kao sto pricate, za nezahtjevnog vozaca za djiranje je dobar.
Built Not Bought // Preradjujem cilindre

Offline Grale

• moderator
  • Tržnica : (+59)
  • maxi forumaš
  • ja sam Brale
  • Mjesto: Kc
  • Moj Skuter: Didrek
  • Moja Kaciga: Suomy Trek
  • MojSpuh: Zx
« Odgovori #26 : 31 Siječanj, 2012, 16:57:05 »
bespotrebne rasprave...
stavi kit 72cc kineski, decki su narucivali za 250-300kn nove cilindre, ako klip ode, imas na ebayu hondin klip koji pase u to, ima deblje karike i kosta 100tinjak kn.
glava i brega bi bile dobre ali ja jos nisam vidio postenu glavu za batinu koja bi istjerala sve do max..
ove rasprave 2t 4t nemaju smisla, isto tako da 2t trosi 3.5L. Prijateljeva batina sa 80cc kitom (50mm klip) prosjecne voznje trosi 2-2.5L dok je moja luna iste te voznje barem 2L vise trosila i to 50cc.
sto se tice kvalitete, plastike su lose, ali ljudi nemojte srat, skuter koji ima tako jeftino odrzavanje, masine nisu tako lose kao sto pricate, za nezahtjevnog vozaca za djiranje je dobar.
pa slažem se sa napisanim...u batinu koja vrijedi 1000 kn,ne vrijedi ulupat neki kit od tolko para skoro i auspuh isto tak...uzme se onaj kit za 300 kn i voziš se fino ko čovjek...dok odjebe uzmeš novi...nisu tolko ni plastike loše,normalno ako padneš koji put da će nosači puknut i plastike popucat,al nemoj padat pa će bit dobre... ;D
nisu mu kočnice,amortizeri dobri,ali to ni nisu neke ekstremne brzine da bi trebalo bit ko na nekom jačem skuteru...
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!  :headbang:

Offline iabram

• forumski biciklist
« Odgovori #27 : 31 Siječanj, 2012, 17:00:18 »
pa ja vam velim,ulozim u taj skuter i vozim se lepo,a oni meni tu... pa necu ja na trke s nim hahahhaha
jooooj
ja vas pitam koji kit je bolji i tih par dijelova,a oni meni pocnu o 2T skuterima... pa mislim stvarno
citajte sta u temi pise!!!!!!
a ne mi tu raspravljat o 2T skuterima

Offline Grale

• moderator
  • Tržnica : (+59)
  • maxi forumaš
  • ja sam Brale
  • Mjesto: Kc
  • Moj Skuter: Didrek
  • Moja Kaciga: Suomy Trek
  • MojSpuh: Zx
« Odgovori #28 : 31 Siječanj, 2012, 17:01:37 »
pa ja vam velim,ulozim u taj skuter i vozim se lepo,a oni meni tu... pa necu ja na trke s nim hahahhaha
jooooj
ja vas pitam koji kit je bolji i tih par dijelova,a oni meni pocnu o 2T skuterima... pa mislim stvarno
pitaj nekog od ekipe koji su stavljati taj kit na baotiana,nek ti daju link od lika sa e-baya i to naručiš...
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!  :headbang:

Offline danc00

• maxi forumaš
« Odgovori #29 : 31 Siječanj, 2012, 17:04:43 »
jooooj

Čitam ja prijatelju, i ja vidim da u tvojim postovima svakavih djelova ima samo ne kit od 250kuna :icon_thumright: Nabrajal si kiteve, auspuhe i galave s ventilima a svaki dio košta po 90€...i di je sad to od kita za 250kn kak veli animatrix :icon_scratch: Čisto  druga prića.

To kaj animatrix veli se isplati, uzmi kaj ti je rekel i javi jel ide kaj bolje :icon_thumright:
2013- Kawasaki 636

Offline iabram

• forumski biciklist
« Odgovori #30 : 31 Siječanj, 2012, 17:08:00 »
pa naso sam ja vec... al me zanima koji je bolji,dugotrajniji?? NARAKU ili ovaj sa ebay-a??
sta mi vrijedi dat 300kn za taj sa ebay-a ak ovaj za NARAKU za 600kn bolji i vise dura...  :icon_thumright:
zato pitam sta je bolje,a ne ocu jeftinije proc il necu

Offline ivanm

• Tržnica : (+14)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #31 : 31 Siječanj, 2012, 17:14:07 »
stavi naraku, bolji je..

Offline iabram

• forumski biciklist
« Odgovori #32 : 31 Siječanj, 2012, 17:15:10 »
pa to vas pitam!!!  :icon_thumright:

Offline danc00

• maxi forumaš
« Odgovori #33 : 31 Siječanj, 2012, 17:16:09 »
Naraku je kod nas nekaj novo, tak da se ne zna baš puno o toj firmi kod nas :icon_thumright: Moral budeš kupit pa buš više znal :icon_thumright: Vjerjatno je bolji kit ak košta duplo više...a naraku i nije neka firma pa da pola plačaš zbog imena...tak da "vjerojatno" taj naraku i vrijedi nekaj...

Počekaj koji dan možda se zbilja javi neko ko ga ima, ili traži po stranim forumima :icon_thumright:
2013- Kawasaki 636

Offline animatrix

• maxi forumaš
  • Mjesto: Vukovar
  • Moj Skuter: Luna Vision II
  • Moja Kaciga: Vemar TAI2K
  • MojSetup: DR Evo 70cc AC
  • MojSpuh: TT
« Odgovori #34 : 31 Siječanj, 2012, 18:16:57 »
ja cu ponoviti malo razgovjetnije, uzmi na ebayu najjeftiniji 72cc kit jer je gotovo isti k kao i narakuov kit ali dosta jeftiniji. kad je duka kupio 72cc taj sa ebaya usporedili smo s frendovim naraku cilindrom i doslovno su isti. duka je imao problem sa karikama koje su proprdile nakon 1000km ALI mislimo da je posljedica spustanja serijske glave i nabijanja prevelike kompresije (bila je oko 15:1 po nekoj racunici  :laughing7: ). AKO ti proprde kazem ti, imas klip od honde ct70 na ebayu koji pase, jace karike i neunistivo je doslovno. dijelovi su jeftini i boli te k
Built Not Bought // Preradjujem cilindre

Offline kkihalic

• maxi forumaš
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Baotian Rocky
  • Moja Kaciga: AGV Strada
  • MojSetup: 82ccm
  • MojSpuh: poliran :D
« Odgovori #35 : 31 Siječanj, 2012, 20:14:43 »
j**** te smotanog, a ti vidiš di na linku kojeg je dal kolega da kit košta 250kuna? A i more se naći za 2T rabljeni bez klipa za 250kn, mislim da je čak bil trophy na tržnici.

A daj mi reci ko je brži ti sa tvojim kitom za 250kn ili 2T sa 70ccm kitom :icon_thumright:
ovdje ne , u drugoj temi kaj je otvorio bilo mu je 5 linkova sa ebaya koji koštaju 250 kn..2t skuter s kitom al bez spulje je kuruza...i to nevalja jer prdi -.-
danc00 ako imaš para , kupi si naraku , ako ne ebay.! ako ti još ostane para kupi naraku bregastu i to je to..auspuh ni na kraj pameti jer je to glupost...al izgleda da imaš para na bacanje , pa bacaj.!

Offline danc00

• maxi forumaš
« Odgovori #36 : 31 Siječanj, 2012, 23:01:23 »
Nisam više pametan...kupite si kaj vas volja...samo da ste sretni i da ide :icon_thumright:
2013- Kawasaki 636