Tehnički kutak > Tuning skutera
kit stage6 sport pro
Miki-speedy:
Mislim da bi trebao puno vise drzat,jer ne vjerujem da je vise nego duplo nekvalitetniji od mhr replice
Imao sam ga i jako mi je dobro radio,mada je imao osjetno manje snage u niskim obrtajima u odnosu na trophy(jer mi se nije dalo stelat na pocetku)
Al kad zagrize izuva iz kopacki a cijena je smijesna,ako mislis na onaj od archera,kupi ga! to je bio moj kit i klip je presao skroz malo,zazor na karici je cini mi se 0,05 veci nego na novoj :icon_thumright:
Ruff Ryder:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 30 Siječanj, 2012, 00:12:37 ---Mislim da bi trebao puno vise drzat,jer ne vjerujem da je vise nego duplo nekvalitetniji od mhr replice
Imao sam ga i jako mi je dobro radio,mada je imao osjetno manje snage u niskim obrtajima u odnosu na trophy(jer mi se nije dalo stelat na pocetku)
Al kad zagrize izuva iz kopacki a cijena je smijesna,ako mislis na onaj od archera,kupi ga! to je bio moj kit i klip je presao skroz malo,zazor na karici je cini mi se 0,05 veci nego na novoj :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
to je ko da kazes da mhr team 2 traje duze od serijala termo grupe :angry7:
Miki-speedy:
--- Citat: Ruff Ryder - 30 Siječanj, 2012, 09:44:03 ---to je ko da kazes da mhr team 2 traje duze od serijala termo grupe :angry7:
--- Kraj citata ---
Zasto?
Ruff Ryder:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 30 Siječanj, 2012, 09:48:34 ---Zasto?
--- Kraj citata ---
2 karike su neuinistive i jos + kaj dosta manje benge trose jer ne trebaju u okretaje...
Miki-speedy:
--- Citat: Ruff Ryder - 30 Siječanj, 2012, 10:57:03 ---2 karike su neuinistive i jos + kaj dosta manje benge trose jer ne trebaju u okretaje...
--- Kraj citata ---
Pa niko nije rekao da ga mora vrtit preko 12k :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju