Tehnički kutak > Tuning skutera
kit stage6 sport pro
Josip:
--- Citat: Miki-speedy - 20 Veljača, 2012, 12:33:21 ---Izgleda te slabo pamcenje sluzi ::)
Racunaj da nemas jaja onda :confused5:
--- Kraj citata ---
i vozija si ga na nardu bez nosaca i flande :toothy3:
jel to ona snimka di je biber reka da pretjecete boing 747 po aerodromu u sarajevu? :toothy12: :toothy12:
miki salim se ja :icon_thumright: neznam da si pegla tog S6 sport pro, za tropi znam da jesi sa onim hebo spuhom
gumy:
--- Citat: Josip - 20 Veljača, 2012, 10:43:28 ---dajem rezat oba jaja ako je miki na scootu imo montirano ista osim trophy-ja na stock radilici :confused5:
ko i pralas, stalno prica o metrakit-u i roost-u i nije potrosio ni pun tank goriva :dontknow: :icon_thumright: :jerk:
@siljo- ostavi ovako kako je, jer ti je dobra kombinacija, jer minjat samo kit ti nema smisla jer ce bit skoro isto ko i sada
a za osjetit razliku treba bi i spuh minjat da radi bar na 11-12t rpm, pa to vuce i radilicu i ostalo.... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
fleky911:
--- Citat: Josip - 20 Veljača, 2012, 10:43:28 ---
ko i pralas, stalno prica o metrakit-u i roost-u i nije potrosio ni pun tank goriva :dontknow: :icon_thumright: :jerk:
--- Kraj citata ---
:toothy12:
Miki-speedy:
--- Citat: Josip - 20 Veljača, 2012, 18:21:25 ---i vozija si ga na nardu bez nosaca i flande :toothy3:
jel to ona snimka di je biber reka da pretjecete boing 747 po aerodromu u sarajevu? :toothy12: :toothy12:
miki salim se ja :icon_thumright: neznam da si pegla tog S6 sport pro, za tropi znam da jesi sa onim hebo spuhom
--- Kraj citata ---
Nisam narda vozio na svom.
S6 sam stavio i bio je na skuteru svega par dana u kombinaciji sa hebom,ok je isao al za razliku od trophy-a imao je osjetno manje snage u niskim
A peglao sam ga po ulici u radijusu od 400metara :toothy3:
doritos:
Kakvi meštri, nema šta xD
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju