Općenito > Generalno o skuterima

derbi gpr 50

<< < (6/7) > >>

Domba:

--- Citat: Groš - 31 Siječanj, 2012, 13:17:46 ---Ovo je otprilike prijenosni omjer s tim da se vrti do 10500 okretaja,al može se i do 11800 al to je vec ubijanje motora..
1-22
2-40
3-58
4-75
5-88
6-98--102
Cista serijala s skinutim blokadama...na aprili rs 50 2006..piaggio mašina D50BO,dok prijašnja minerli am6 krajna je oko 85..

--- Kraj citata ---

Ovo mi je smijesno brzine. Dakle idem do posla, imam 1.8km i nekih 7,8 semafora to znaci jedno 28 puta prebacivanja u visu da bi presao 1.8 km, smijesno barem za grad. I da svaki put na svakom semaforu je crveno, tu i tamo nekada se provucem kroz zuto :)

Groš:
pa možda je puno šaltanja..al ni ja ni clan marko nismo iz grada =) svako hvali svoga konja..istina je da za grad je odlicna stvar skuter..i par puta sam išao s apriliom i muka je na semaforima za razliku od peugeota il genrica 125 gdje daš samo gas i kreneš,al svaki motor na brzine moraš šaltat...i za van gradaa je odlično..tj po selu i manjim gradovima di nema semafora...

marko_rox:

--- Citat: Groš - 31 Siječanj, 2012, 14:30:01 ---pa možda je puno šaltanja..al ni ja ni clan marko nismo iz grada =) svako hvali svoga konja..istina je da za grad je odlicna stvar skuter..i par puta sam išao s apriliom i muka je na semaforima za razliku od peugeota il genrica 125 gdje daš samo gas i kreneš,al svaki motor na brzine moraš šaltat...i za van gradaa je odlično..tj po selu i manjim gradovima di nema semafora...

--- Kraj citata ---
ja nebi ni iso u grad s njim tako da to ni ne gledam  :headbang:

Domba:

--- Citat: Groš - 31 Siječanj, 2012, 14:30:01 ---pa možda je puno šaltanja..al ni ja ni clan marko nismo iz grada =) svako hvali svoga konja..istina je da za grad je odlicna stvar skuter..i par puta sam išao s apriliom i muka je na semaforima za razliku od peugeota il genrica 125 gdje daš samo gas i kreneš,al svaki motor na brzine moraš šaltat...i za van gradaa je odlično..tj po selu i manjim gradovima di nema semafora...

--- Kraj citata ---

Nisam ja rekao nista protiv ni nista za, samo komentrima moju situciju na glas. I ja mislim da je van grada ok, ali po gradu bi to bilo previse saltanja, i defitivno nije, cak i auto mi ne vozi na posao :)

marko_rox:
Pa to je istina lijepse je za grad samo gas ;D
bez saltanja

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju