Općenito > Generalno o skuterima
derbi gpr 50
marko_rox:
ev stavio sam ovdje http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,54372.60.html
clan rrunerr :notworthy:
Tomi_ZG:
Neznam jel ti kaj znači al samo za usporedbu pošto vele da je i u gpr-u i rs-u ista mašina.Serijski runner sa sc08 i multivarom savršeno uštelan ubrzava za serijalu jako dobro,krajnja po satu 90-92,NEMA ŠANSE protiv rs50 ni u ubrzanju ni u krajnoj,isprobano par puta (to ne vrijedi ak vozač nezna šaltat il fula brzinu u žaru borbe ;D)
marko_rox:
hahah :)
a vidjet cu jos makar me sve vise privlaci :toothy10:
Groš:
da mi je vidjet tu runnericu..istinaa...runner s leovince zx i multivarom je brži od rs a i derbija starije verzije s am6 mašinom!!do 2005 god...aa od 2005 su novije mašine bolje i nemaa šansee da bilo kako ugrozi derbia il rs-a naravno ako su skinute blokade..biseri ko jaa se vozio 75 pod punim gasom s rs-om dok nisam saznao i skužio di su blokade i kako se skinu...i posljee sam isprobao s runnerom koji je imao zx-a mulivar, i bio sam brži u bilo kojem pogledu...stavit cu i snimku neku s derbijem GP1 50 open remen verzija pa da vidite kolika je razlika..
Groš:
Ovo je otprilike prijenosni omjer s tim da se vrti do 10500 okretaja,al može se i do 11800 al to je vec ubijanje motora..
1-22
2-40
3-58
4-75
5-88
6-98--102
Cista serijala s skinutim blokadama...na aprili rs 50 2006..piaggio mašina D50BO,dok prijašnja minerli am6 krajna je oko 85..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju