Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox(MoNsTer RePliCa) By Mikac

<< < (20/106) > >>

Mikac21:

--- Citat: Rox-Rab - 22 Travanj, 2012, 00:14:37 ---mislis na bolcnu ili onaj prsten iza bendixa?

a ovo sto si stavio diht mase izvana ti nece bas pomoc....

--- Kraj citata ---
da,na taj prsten mislim

Josip:

--- Citat: danc00 - 22 Travanj, 2012, 11:02:21 ---@Josip, ne razmem te, kaj tolko filozofiraš, ak ne vjeruješ uzmi mikrometar pa izmjeri dimenzije radilicie(dio na koji sjeda ležaj) nakon 12h u škrinji, ne frižideru. Pa ti bu de sve jasno, grijanjem jednog ili hlađenjem drugog bez oba nema tolikog smisla.

Zato se veli da se radilica zamrzne, a ležajevi ugriju i onda se dobe mjere koje se traže i sve samo padne na svoje mjesto. Manje mjere dobiš zamrzavanjem, malo veće mjere dobiš grijanjem i to je dosta. Normalno radilica se malo naulji prije stavljanja u škrinju, a poslje malo pošprica WD-om.

Polimid kavezi se griju u ulju, a čelični se griju fenom...i to je o. Kaj bi sad zmišljal olu vodu. Ma da, se i na hladno sve da namontirat, ali ovako ide bez primjene sila.

--- Kraj citata ---

koliko se skupi lezaj to je zanemarivo, provjereno
ispricavam se sta su moji postovi protumaceni ko filozofiranje, tija sam rec da nije (nuzno) potrebno da se ista stavlja u zamrzivac
mada kod pedatnog slaganja vrijeme igra najmanju ulogu
iznio sam metodu kojom sam ja radio (po srad-ovim sugestijama) isto bez uporabe ikakve sile

samo sam tija pomoc, ali u ostalom koga boli neka stvar za neke druge metode, ionako je forum pun "strucnjaka" koji su najpametniji sta se bilo cega tice

pozdrav  :hello:

Mikac21:

--- Citat: pralas - 22 Travanj, 2012, 00:18:47 ---ne mora znaciti da ce ista biti sto nije stavljena diht masa,kad su od člana walkaya blokovi bili spajani nije bilo ni diht mase niti ičega i sve uredno radi,bez greške...moguce da su stijenke savrseno ravno napravljene pa da dihta,nema druge...vidjet ces kada upalis i provozas

--- Kraj citata ---

to sam i ja htjeo reći,ali ispo budala i ja i frend koliko mi se čini :dontknow:

Rox-Rab:

--- Citat: Mikac21 - 22 Travanj, 2012, 12:14:49 ---da,na taj prsten mislim

--- Kraj citata ---

istokari novi ili probaj nac u nekoj trgovini

danc00:

--- Citat: Josip - 22 Travanj, 2012, 13:18:07 ---koliko se skupi lezaj to je zanemarivo, provjereno
ispricavam se sta su moji postovi protumaceni ko filozofiranje, tija sam rec da nije (nuzno) potrebno da se ista stavlja u zamrzivac
mada kod pedatnog slaganja vrijeme igra najmanju ulogu
iznio sam metodu kojom sam ja radio (po srad-ovim sugestijama) isto bez uporabe ikakve sile

samo sam tija pomoc, ali u ostalom koga boli neka stvar za neke druge metode, ionako je forum pun "strucnjaka" koji su najpametniji sta se bilo cega tice

pozdrav  :hello:

--- Kraj citata ---

Ne razmem kaj se sad duriš, pa nisam ti niš lošeg rekel :icon_scratch: No nije istina da se radilica zamrzava bezveze i da je nepotrebno :icon_thumright: Jer ležaj ide gore lakše 100% ak se tak radi.
Pa kaj se niš nesme više reći a de se neko ne zduri ili uvrijedi a ni jedna ružna riječ nije napisana, osim "filozofiranje" :toothy11: A

--- Citat: ---nije potrebno stavljat radilicu u zamrzivac, jer -20°C (mada neznam cija zamrzivac radi i na ovoliko) nije dovoljna temperatura da se materija dovoljno skupi
to bi bilo isto da si lezajeve zagrija 30-ak °C vise, jednostavno se ne stvori dovoljna zracnost
--- Kraj citata ---

--- Citat: ---samo sam htio ukazat da to s radilicom i lezajevima u zamrzivacu gotovo da nema nikakovog smisla  
--- Kraj citata ---

A ak se radi toga ti možeš uvrijedit onda zbilja...al ovo kaj tvrdiš ti ne stoji baš. Samo sam to htel reći :hello:

A za sklapanje blokova nemam rijeći ak neko misli da je ispravno ih sklapat bez dihtmase :omfg: I misli da je napravil dobar posel, ne mora niš biti u najboljem slućaju...a nek ti i malo vuće zrak i kaj si onda...opet rastavljaj blokeve i ležajeve samo zato kaj nisi stavil 20g diht mase. No, slažete sebi  :icon_thumright:
+ riskiraš zaribavanje termogrupe vrijedne masu para.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju