Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox(MoNsTer RePliCa) By Mikac

<< < (18/106) > >>

danc00:

--- Citat: Rox-Rab - 21 Travanj, 2012, 20:12:55 ---

ako su krenuli navecer,mogli su jedino samo lezajeve zgrijat jer se radilica u tom vremenu ne bi stigla ohladit

a i to sklapanje blokova samo sa masti... :omfg:

ne mora nista znacit da je krivo napravljeno jer se nije radilo metodom kojom vecina tu radi

--- Kraj citata ---

Nije to metoda kojom "većina radi" ! To je metoda kak se ispravno radi. Ne zove se diht masa bez veze diht masa...

Josip:

--- Citat: Rox-Rab - 21 Travanj, 2012, 20:12:55 ---

ako su krenuli navecer,mogli su jedino samo lezajeve zgrijat jer se radilica u tom vremenu ne bi stigla ohladit

a i to sklapanje blokova samo sa masti... :omfg:

ne mora nista znacit da je krivo napravljeno jer se nije radilo metodom kojom vecina tu radi

--- Kraj citata ---

nije potrebno stavljat radilicu u zamrzivac, jer -20°C (mada neznam cija zamrzivac radi i na ovoliko) nije dovoljna temperatura da se materija dovoljno skupi
to bi bilo isto da si lezajeve zagrija 30-ak °C vise, jednostavno se ne stvori dovoljna zracnost

blok ugrijes dovoljno (kad prolijes kapljicu vode da odma ispari) i ubacis lezaj i uleti do dosjeda
tada i lezaj poprimi dio topline od bloka i jos malo ugrijes krunu lezaja i ubacis radilicu koja prethodno ne mora bit u zamrzivacu  :icon_thumright:

Rox-Rab:
Josip@

ja sam napisao kako sam ja radio i metodu za koju znam da lako upadne lezaj na radilicu,a sad oce netko ovako ili drugacije meni je sasvim svejedno,sjebat ce sam sebe a ne mene  :icon_thumright:  ;D

Josip:

--- Citat: Rox-Rab - 21 Travanj, 2012, 22:49:24 ---Josip@

ja sam napisao kako sam ja radio i metodu za koju znam da lako upadne lezaj na radilicu,a sad oce netko ovako ili drugacije meni je sasvim svejedno,sjebat ce sam sebe a ne mene  :icon_thumright:  ;D

--- Kraj citata ---

ma znam, sve 5  :icon_thumright:
samo sam htio ukazat da to s radilicom i lezajevima u zamrzivacu gotovo da nema nikakovog smisla  :icon_thumright:

Rox-Rab:

--- Citat: Josip - 21 Travanj, 2012, 23:49:47 ---ma znam, sve 5  :icon_thumright:
samo sam htio ukazat da to s radilicom i lezajevima u zamrzivacu gotovo da nema nikakovog smisla  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

onda ima samo smisla grijat lezajeve  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju