Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox(MoNsTer RePliCa) By Mikac
Mikac21:
--- Citat: ljubo46 - 10 Listopad, 2013, 18:15:04 ---Pa ja mf mjerim i sublerom i po kilometrazi
Jer bí htio dat ljudima koliko toliko tocne informacije
Pa jel to takav problem?
A ne tu nest od oka,to nije mjera za NIST
Malossi je imalo puno ljudi i znaci ima nekih iskustava
Cijena ne jamci uvijek kvalitetu a to je dokaz da ja s tim remenom napravio bez probkema 3400km
i jos bude durao sigurno 1000km
Malossi je kur..c .da valja ne bi prodao sporta nakon 2000km bar koliko vidim u tvom projectu
--- Kraj citata ---
sad si stvarno ispo bedast...zasto si ti skinio serijalu i stacvio DR-a?prodo sam ga zato sto sam htjeo jaci kit...zasto bi inace prodavao kit koji je bio u savrsenom stanju i dobro me sluzio :dontknow:
uzmi ti u ruke mf remen i malossi pa ces vidjet razliku...nebo i zemlja
ljubo46:
Nema potrebe dalje ic diskutirat
Ja se sa remenom od 150kn vozim ko ti za 300kn i dobro
Uvijek kupim novo sta se zdođe i gotovo
Koja je razlika u izgledu to me ne zanima bitno da sluzi svrsi
Mikac21:
--- Citat: ljubo46 - 10 Listopad, 2013, 19:21:07 ---Nema potrebe dalje ic diskutirat
Ja se sa remenom od 150kn vozim ko ti za 300kn i dobro
Uvijek kupim novo sta se zdođe i gotovo
Koja je razlika u izgledu to me ne zanima bitno da sluzi svrsi
--- Kraj citata ---
Tako je,tebi valja.meni opet ne i kraj price...mozda si ti bolji primjerak dobio jbg,sta znas :dontknow:
Mikac21:
Evo da se i ja javim nakon dugog vremena,posto sam u njemackoj pa sam malo na odmoru u slavoniji,jebiga moro sam srafat po toj zimulji ali nesmeta :) skuter je trenutno u najboljoj formi odkada ga imam,znaci sve je ustelano u spagu,odaziv na gas brutalan,, stavljen je i sat sa rpm al mi ne pokazuje tocno jer mi treba svijecica sa rezistorom a nisam stavio,,pokazuje mi ler 2200rpm a skuter se gasi skoro XD
Evo video kako pila ide,mozda i zadnji video zajednicki,kupac jedan ozbiljan se zaprijetio haha
sent from my LG Optimus X4 HD using tapatalk
pitaNS:
fino se odaziva...i obrtaji stoje kroz ubrzanje što znači da je pogođen prenos...Super, svaka čast...nemoj ga sad prodavati kad je uštelovan kako kažeš...sad guštaj kroz vožnju... :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju