Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox(MoNsTer RePliCa) By Mikac

<< < (103/106) > >>

Grale:

--- Citat: ljubo46 - 10 Listopad, 2013, 16:45:27 ---Pa jel si probao stelat prijenos s tim mf-om?
Pa svaki je remen drukciji i trazi drugo stelanje.
Negdje si napisao da imas s malossi kevlarom 5000km a sad tu
pises 3500?

--- Kraj citata ---
Vozio se u rikverc 1500 km, pa ti to dođe na 3500 otprilike  :icon_biggrin:

nomad:
ma remen ko remen, kupis-poderes-bacis

isprobao sam kojekakvih ove sezone i ko sto ljubo kaze, svaki treba samo nastelat dobro.
jedino kod tog mf kevlara mi islo na zivce sto proklizuje kad je hladan.

Mikac21:

--- Citat: tommy - 10 Listopad, 2013, 15:49:01 ---:grejt: sad će bit puno novi tuning dijelova :headbang: :headbang:

--- Kraj citata ---
trebalo bi biti,scooter center mi je jako blizu(max 100km ako se nevaram,pa cu otic uzivo da to vidim i nesto kupim :icon_biggrin:)  :icon_biggrin:

ljubo: ja se ispricavam sto nisam sto posto tocno napisao nesto sto uopce nije bitno,sta trebam bit ko neki tu pacijenti pa sve mjeriti jos i sublerom i slikati kolko je potrosen,da ti budes zadovoljan,molim te..... prijenos ne da je jednom stelan,nego vise puta sa tim remenom i nula bodova...to ocito vama svima valja jer vam je prvi kevlar remen poslje serijskog :icon_tongue:

edit: jer sad dobro napisano ljubo,grale i ekipo i koprivnicko krizevacke i bjelovarsko bilogorske zupanije

Mikac21:

--- Citat: nomad - 10 Listopad, 2013, 17:10:20 ---ma remen ko remen, kupis-poderes-bacis

isprobao sam kojekakvih ove sezone i ko sto ljubo kaze, svaki treba samo nastelat dobro.
jedino kod tog mf kevlara mi islo na zivce sto proklizuje kad je hladan.

--- Kraj citata ---
tu si u pravu,ali zasto onda taj kevlar dodje 140kn a svi ostali po 300... ako cete napisati zato sto je polini,malossi itd,nemojte nista pisati,prvo zadacu napisite i pojedite corbu koju vam je stara skuvala :icon_thumright:

ljubo46:
Pa ja mf mjerim i sublerom i po kilometrazi
Jer bí htio dat ljudima koliko toliko tocne informacije
Pa jel to takav problem?
A ne tu nest od oka,to nije mjera za NIST
Malossi je imalo puno ljudi i znaci ima nekih iskustava
Cijena ne jamci uvijek kvalitetu a to je dokaz da ja s tim remenom napravio bez probkema 3400km
i jos bude durao sigurno 1000km
Malossi je kur..c .da valja ne bi prodao sporta nakon 2000km bar koliko vidim u tvom projectu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju