Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox(MoNsTer RePliCa) By Mikac

<< < (91/106) > >>

dhorvat:

--- Citat: Mikac21 - 26 Lipanj, 2013, 15:36:35 ---sve se moze kad se hoce :icon_biggrin:
samo nekad mi nece da pali dok je hladan bez coka,a zivcira me to sto imam onaj cok na karbu sto moram uvijek skidat plastiku da povucem cok,a na malom gasu se osjeti da cak i malo previse goriva ima,cak i kad je topal,ali gledo sam svijecicu nakon 30min voznje kombinirane, i super je boja :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Na malim otvorima? Ma nek samo bude tak. Lakše za mašinu od malo previše nego od premalo  :icon_tongue:

Ali ti potrošnja malo skoči radi toga.  :laughing7: Što se čoka tiče preporučam ti da si od nekog starog aeroxa 1997-2001 staviš cijeli sistem čoka, sajlu i ručicu na volan jer ja mislim da bi trebali i ovi noviji do 2010. imat pripremu za ručni čok (ali nisam siguran :zubo:)

Mikac21:
da,na malim otvorima, ;D pa moj i je sportak verzija hahaha,,2001.godina,,imam ja sve,onu rucicu,sajlu,ali mislim da se nemoze staviti plug&play,,jer kolko se sjecam,mislim da nema na karbu da se moze zasarafiti onaj poklopac(kapica) plasticni, bar me tako sjecanje sluzi...ali pogledat cu :icon_biggrin:

Mikac21:
eto čuneri,malo da se javim sa obale...jucer mi je stigo Motorforce kevlar remen pa sam ga stavio,malossi mi je bio do kraja gotov,,za sada sam prezadovoljan,skuter se preporodio,samo sto su mi rolice malo prelagane a nisam si poneo druge :hmh:
također imam u planu uzeti kad dodjem iz Dubrovnika Yasuni C16 City...pa....sto mislite ,,kako ce to ici sa Streetrace-om? ja mislim da ce to biti odlicna kombinacija :icon_biggrin:

nomad:
a sad imas ovaj auspuh u potpisu?
mislim da je bolje yasuni r ako neces neki midrace kasnije slagat, iako bi mogao ici i c16 al to ce mazat benge onda
jer  ce se vrtit vise i trazit ce vecu diznu.
ali vrtit ga vise od 10500-11000 nema smisla ipak je to samo gus sa 2 karike

Mikac21:
da, sada tecnigasa imam...i sad trosi bengu,trosit ce malo vise pa dobro... c16 city nije cistokrvni midrace,,za to je c16,,a city je bas za kiteve kao streetrace,mhr replicu,, mislim da vrti na 11500 max

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju