Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox(MoNsTer RePliCa) By Mikac
plica-du_RunneR:
Šta imaš nekog u Dbk pa doso malo kod nas :toothy3:
Mikac21:
--- Citat: plica-du_RunneR - 23 Lipanj, 2013, 13:44:51 ---Šta imaš nekog u Dbk pa doso malo kod nas :toothy3:
--- Kraj citata ---
Radim ovdje preko sezone ;D
a i imam prijatelje
Mikac21:
eto jucer sam malo sarafo po skuteru posto sam malo vremena imao(nemam mira ni tu u Dubrovniku :icon_biggrin:) uglavnom,mogu reci da je skuter sada super ustelan sto se tice karba,pa ako netko bude imao slican setup,a vjerovatno ce ubrzo imat,moze si olaksati posao i jednostavno procitati moj post :icon_biggrin: znaci S6 Streetrace kit,Dellorto phbg 19BS(dizna 88) igla W7(na 3.zubu odozgo prema dole,znaci prema bogatijem) smjesa na karbu otvorena na tocno 1krug, i serijski airbox sa red sponge filterom i bez lulice ikakve u airboxu.
skuter katapultira,,temperatura ne ide preko 64-65c
eto čuneri,šarafajte :laughing7:
dhorvat:
--- Citat: Mikac21 - 24 Lipanj, 2013, 13:41:54 ---eto jucer sam malo sarafo po skuteru posto sam malo vremena imao(nemam mira ni tu u Dubrovniku :icon_biggrin:) uglavnom,mogu reci da je skuter sada super ustelan sto se tice karba,pa ako netko bude imao slican setup,a vjerovatno ce ubrzo imat,moze si olaksati posao i jednostavno procitati moj post :icon_biggrin: znaci S6 Streetrace kit,Dellorto phbg 19BS(dizna 88) igla W7(na 3.zubu odozgo prema dole,znaci prema bogatijem) smjesa na karbu otvorena na tocno 1krug, i serijski airbox sa red sponge filterom i bez lulice ikakve u airboxu.
skuter katapultira,,temperatura ne ide preko 64-65c
eto čuneri,šarafajte :laughing7:
--- Kraj citata ---
Znači ipak se može sa airboxom naštelat... hm, ko bi reko :icon_tongue:
Mikac21:
sve se moze kad se hoce :icon_biggrin:
samo nekad mi nece da pali dok je hladan bez coka,a zivcira me to sto imam onaj cok na karbu sto moram uvijek skidat plastiku da povucem cok,a na malom gasu se osjeti da cak i malo previse goriva ima,cak i kad je topal,ali gledo sam svijecicu nakon 30min voznje kombinirane, i super je boja :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju