Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox(MoNsTer RePliCa) By Mikac
Mikac21:
evo da se podigne malo tema.Stage6 Streetrace je namontiran i prekjučer je počela razrada(odradio je prvo paljenje cca 25min) pa se ohladio,pa je onda još jednom 15min odradio i jučer je odradio 2 puta po 5min.pošto sam imo malih problema sa karbom i sajlom gasa,nisam mogao na cestu,ali nadam se da će sutra biti lijepo vani pa ću počet laganini sa 1/3 gasa kruzirat getom :frajer:
evo slike trenutno kako se Aerox grije u mojoj sobi jer mi ga je žao da se smrzava vani :laughing7:
video stavim čim se uploada.....
pitaNS:
hahah ovo je najbolje, skuter u sobi..odma pored kreveta da ga možeš držati za fuzaster dok spavaš..ahahha
Johnny iber:
--- Citat: pitaNS - 13 Siječanj, 2013, 11:47:07 ---hahah ovo je najbolje, skuter u sobi..odma pored kreveta da ga možeš držati za fuzaster dok spavaš..ahahha
--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12:
Samo polako zgasom i sve ce bit oke :headbang:
Grale:
Kad bi ja svojeg u sobu dovezel,stara nebi tri dana skuzila da je nutra od nereda :toothy12:
Mikac21:
--- Citat: pitaNS - 13 Siječanj, 2013, 11:47:07 ---hahah ovo je najbolje, skuter u sobi..odma pored kreveta da ga možeš držati za fuzaster dok spavaš..ahahha
--- Kraj citata ---
jbg kad imam sobu od 60 kvadrata,hahaha.to je zapravo kuća nova gdje smo ja i buraz sami u njoj,a starci su naprijed u velikoj kući,ova je kao stančić mali,,,a buraza nema jer ide na faks pa stanuje a ja onda sam,pa onda Rox može samnom čilat i partija u mojoj bajti :icon_biggrin:
evo sad sam se baš vratio sa đira,odvozio sam nekih 10km,,jbg zima je pa mi se neda baš smrzavat a i moram ići na posao :sad1:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju