Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox(MoNsTer RePliCa) By Mikac
Mikac21:
--- Citat: Rox-Rab - 02 Siječanj, 2013, 19:37:21 ---meni je smjesa bila najbolja sa 82 diznom, zasto je poceo ljepit nemam pojma kad je smjesa bila savrsena da nije mogla bit bolja
sad cu umjesto mf-a stavit mikuni 16 pa cu vidjet kako ce se ponasat
--- Kraj citata ---
te nije strah staviti taj karb?još je manji od 17.5,,a preporuka je 19 :dontknow:
Ridi77:
17.5 Je dosta za streetrace samo se dobro treba ustelat, u njemackoj na streetrecu skoro svi voze na 17.5
Rox-Rab:
stari ovaj karb me je bolje sluzio nego bilo koji drugi sam probao, trosio 3.5l, nikad trokirao i slicno, uvijek palio iz prve, na punom gasu koliko sam htio i nikad nista
cim sam stavio mf potrosnja se digla za vise od litre a nikakvih razlika u performansama, isto je isao
Mikac21:
--- Citat: Rox-Rab - 02 Siječanj, 2013, 20:48:00 ---stari ovaj karb me je bolje sluzio nego bilo koji drugi sam probao, trosio 3.5l, nikad trokirao i slicno, uvijek palio iz prve, na punom gasu koliko sam htio i nikad nista
cim sam stavio mf potrosnja se digla za vise od litre a nikakvih razlika u performansama, isto je isao
--- Kraj citata ---
.a jbg ak je tako onda ok,al mogo si bar Dellorto original staviti 17.5 :dontknow:
očito je taj MF teški promašaj na kraju,nažalost :sad1:
a po cjeni je nešto obečavao,samo je 14eura jeftiniji od Dellorta 17.5 :dontknow:
Aprilia sr70:
Svaka cast,ulozeno puno truda i zivaca. :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju