Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

dogovori za male ZG meetove

<< < (76/84) > >>

ivanm:
mogu ti bit otac po godinama a razgovaraš samnom ko sa mlađim bratom... neznam jesu danas svi klinci takvi ili postoje izuzeci :icon_scratch:

karzy:

--- Citat: ivanm - 18 Ožujak, 2012, 08:33:12 ---mogu ti bit otac po godinama a razgovaraš samnom ko sa mlađim bratom... neznam jesu danas svi klinci takvi ili postoje izuzeci :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
šta ti to vrijedi kad hrvatski ne znaš .. nitko nije bahat nego realan..za prošli meet si prigovarao kak je netko pisao u 14 h a mi smo kao otišli u 13h... samo prigovaraš... eto sad tako i za ovaj...prigovaraš za jebenih 1km od okretišta dubrava ..

ivek_sr:

--- Citat: karzy - 18 Ožujak, 2012, 08:35:47 ---šta ti to vrijedi kad hrvatski ne znaš .. nitko nije bahat nego realan..za prošli meet si prigovarao kak je netko pisao u 14 h a mi smo kao otišli u 13h... samo prigovaraš... eto sad tako i za ovaj...prigovaraš za jebenih 1km od okretišta dubrava ..

--- Kraj citata ---

Gle nemoj se ljutit al ivanm je u pravu i zadnji put je organizacija bila u banani... neznate vi decki kaj je meet... neznam dal ima starih slika ali ono zadnji put ste rekli dubrava i dubrava... i na kraju ste mene poceli pratit na kremic i pokupili se za cuku... sto se mene tice rade bi vidio par starijih decki koji neki k**ra* zna da se mozemo normalno razgovarat a ti se ponasas djetinjasto. I puno je bolje mjesto dolaska na maksimir gdje ima puno ljudi i dok se nas sto skupi smo pojava.

zvonkec_92:
kaj na kraju di se nalazimo i kad?? kaj budu 2 meeta na istoku i zapadu???

karzy:

--- Citat: ivek_sr - 18 Ožujak, 2012, 10:21:40 ---Gle nemoj se ljutit al ivanm je u pravu i zadnji put je organizacija bila u banani... neznate vi decki kaj je meet... neznam dal ima starih slika ali ono zadnji put ste rekli dubrava i dubrava... i na kraju ste mene poceli pratit na kremic i pokupili se za cuku... sto se mene tice rade bi vidio par starijih decki koji neki k**ra* zna da se mozemo normalno razgovarat a ti se ponasas djetinjasto. I puno je bolje mjesto dolaska na maksimir gdje ima puno ljudi i dok se nas sto skupi smo pojava.

--- Kraj citata ---
ma šta bi se ljutio... nitko drugi ne daje neke znakove za meet(bilokakav) tak da ono...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju