Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

dogovori za male ZG meetove

<< < (75/84) > >>

karzy:

--- Citat: ivanm - 18 Ožujak, 2012, 07:54:57 ---znbam di je kaufland, iznad placa.. imam frendicu tam..

--- Kraj citata ---
kod tebe nije stvar di se nalazimo..nego ne znam šta..i prošli put si se bunio za organizaciju ovo ono  :angry7:

ivanm:
inače je administracija organizirala meeteve na razini mojskuter foruma, zadnjih 7 godina koliko ih ja posjećujem.. sad vi novopečeni članovi sami organizirate meeteve i čudite se kak administracija ne dolazi.. imate neke svoje protokole i pravila. kad ja spomenem da se organizira skuter meet vi ga prebacite iz maksimira u dubec i to je onda vaš mali privatni meet.. onda ga imajte al ja sam siguran da će se održati i normalan zagrebački meet kao zadnjih godina (čega se vi ne sjećate)

karzy:

--- Citat: ivanm - 18 Ožujak, 2012, 08:17:18 ---inače je administracija organizirala meeteve na razini mojskuter foruma, zadnjih 7 godina koliko ih ja posjećujem.. sad vi novopečeni članovi sami organizirate meeteve i čudite se kak administracija ne dolazi.. imate neke svoje protokole i pravila. kad ja spomenem da se organizira skuter meet vi ga prebacite iz maksimira u dubec i to je onda vaš mali privatni meet.. onda ga imajte al ja sam siguran da će se održati i normalan zagrebački meet kao zadnjih godina (čega se vi ne sjećate)

--- Kraj citata ---
ma reko bi ti nešto,ali neću bit ću kulturan....  :-X

ivanm:
bolje nemoj jer buš dobil bann..

karzy:

--- Citat: ivanm - 18 Ožujak, 2012, 08:26:36 ---bolje nemoj jer buš dobil bann..

--- Kraj citata ---
ma friško me zaboli kara za ovaj forum..ekipa je ok,al vi admini ko da ste Bogu muda dirali...   :sign007:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju