Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
dogovori za male ZG meetove
foxer:
sta si popravio motor?
karzy:
a ti imaš hahahahhahaha,jesam
Tadr3:
--- Citat: Grale - 02 Ožujak, 2012, 15:26:03 ---jbg,trenutno nemam ni 50 kn za natočit ga... :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
ja danas uzico 50 kn...
sutra imam nekaj posla ali svakak cu doc bas na pol sata
zvonkec_92:
zdravo ljudi.. evo promjena plana..uspio sam neš skombinirat i mislim da i ja dolazim sutra.. kaj onda kad se nađemo kod INE ?? u kolko sati?
Tomi_ZG:
--- Citat: karzy - 02 Ožujak, 2012, 17:18:52 ---ja mislim da benzinska je katastrofa ideja...baš na toj benzinskoj me danas haltali civili kad sam išao točit... zapisali me itd itd..normala procedura..3 minute kasnije guram skuter i kod placa me drugi zahaltaju.. ja reko zemljo otvori se..... tak dao no treba promjenit lokaciju definitivno ... :hmh:
--- Kraj citata ---
A jbg,to ti je kad nemaš sreće,kad te krene onda te krene,a da mjenjamo lokaciju to nema smisla jel di god da odemo bit će murije
--- Citat: zvonkec_92 - 02 Ožujak, 2012, 19:48:35 ---zdravo ljudi.. evo promjena plana..uspio sam neš skombinirat i mislim da i ja dolazim sutra.. kaj onda kad se nađemo kod INE ?? u kolko sati?
--- Kraj citata ---
Aj super da buš došel,nalazimo se u 1 na bengi,al čekaj da Igi dođe i veli konačnu riječ,al ja mislim da je to to
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju