Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
dogovori za male ZG meetove
Grale:
--- Citat: ivek_sr - 02 Ožujak, 2012, 13:15:53 ---koliko ih sad ne dolazi na kraju, uvijek volim ove dogovore di ekipa posta 60 puta i na kraju ne dođe... ja dolazim ako nitko nejde jer mi se je*eno vozi sa skutom :headbang:
--- Kraj citata ---
je jbg...ja sam do danas u zg,a ne isplati mi se sutra kurit goriva ponovo...ostal bi do sutra u zg al imam posla doma...
ivek_sr:
--- Citat: Grale - 02 Ožujak, 2012, 13:39:51 ---je jbg...ja sam do danas u zg,a ne isplati mi se sutra kurit goriva ponovo...ostal bi do sutra u zg al imam posla doma...
--- Kraj citata ---
pa imaš ditecha :) pa taj skut barem ne troši... ja sam sa 40 kuna došo do novog marofa i nazad di čoeče sa 20 kuna po dubravi :)
Grale:
--- Citat: ivek_sr - 02 Ožujak, 2012, 15:22:14 ---pa imaš ditecha :) pa taj skut barem ne troši... ja sam sa 40 kuna došo do novog marofa i nazad di čoeče sa 20 kuna po dubravi :)
--- Kraj citata ---
jbg,trenutno nemam ni 50 kn za natočit ga... :icon_biggrin:
karzy:
ja mislim da benzinska je katastrofa ideja...baš na toj benzinskoj me danas haltali civili kad sam išao točit... zapisali me itd itd..normala procedura..3 minute kasnije guram skuter i kod placa me drugi zahaltaju.. ja reko zemljo otvori se..... tak dao no treba promjenit lokaciju definitivno ... :hmh:
foxer:
to je kad nemas vozacku ni registriran motor
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju