Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
dogovori za male ZG meetove
IGi-AeroX:
--- Citat: Tomi_ZG - 29 Veljača, 2012, 22:28:18 ---To je više ovak mali kvartovski meet nas iz dubrave,a za tu pumpu svi znamo pa je ajmo reć svima usput,a i blizu je birtije di ćemo nakraju najvjerojatnije završit,a mjesta za izbor naj-fuš skuta ima kolko oćeš i na pumpi,buš vidil ak dođeš ;D
--- Kraj citata ---
i to a i ima nas dosta bez rege.
zvonkec_92:
ja se upravio vratio sa vožnjice... :D ja i frend sa aeroxom prešli cijelu dubravu 3x otišli na slavonsku pa do savske i tam malo po črnomercu i opet nazad.. u dubravi i maximiru je sve puno murje jer je sad bila utakmica.. ma niko ti neče nikaj.. ak se normalno voziš i ak nas je više ni netreba ti vozačka.. :D
Tomi_ZG:
--- Citat: zvonkec_92 - 29 Veljača, 2012, 23:21:22 ---ja se upravio vratio sa vožnjice... :D ja i frend sa aeroxom prešli cijelu dubravu 3x otišli na slavonsku pa do savske i tam malo po črnomercu i opet nazad.. u dubravi i maximiru je sve puno murje jer je sad bila utakmica.. ma niko ti neče nikaj.. ak se normalno voziš i ak nas je više ni netreba ti vozačka.. :D
--- Kraj citata ---
Da si bar rekel da ideš,jel bude sutra đir?
zvonkec_92:
--- Citat: Tomi_ZG - 29 Veljača, 2012, 23:26:23 ---Da si bar rekel da ideš,jel bude sutra đir?
--- Kraj citata ---
sumnjam.. ako bude javim ti :D nekako mi se više sviđaju ove nočne vožnje od dnevnih :)
foxer:
oped pala neka kisa molim dragog boga samo da nam da ljepo suncano vrijeme u subotu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju