Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
dogovori za male ZG meetove
ivan_speedy:
Mozda dođem ako stignem,imam nekakvih obaveza do 12,pa dok ja doma dođem tesko cu stic,a vidjet cu ubiti :icon_thumright:
Ivan_drifter:
--- Citat: ivan_speedy - 29 Veljača, 2012, 14:48:06 ---Mozda dođem ako stignem,imam nekakvih obaveza do 12,pa dok ja doma dođem tesko cu stic,a vidjet cu ubiti :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
neseri i dolazi!, ja krecem do ekipe s ferencice oko 1 da sam tamo oko pol 1 krecem od doma!;
ivan_speedy:
--- Citat: Ivan_drifter - 29 Veljača, 2012, 16:07:04 ---neseri i dolazi!, ja krecem do ekipe s ferencice oko 1 da sam tamo oko pol 1 krecem od doma!;
--- Kraj citata ---
A jbga imam pripreme za maturu,neznam kad ce zavrsit,potrudit cu se da stignem ;)
ivek_sr:
E a zakaj se nebi našli na parkingu od stadiona na maksimiru? Ionak moramo kad dojdemo prvo popljuvat tuđe skutere i izglasat tko je veći fušer ;) a kak da to delamo na benzinskoj?
Tomi_ZG:
--- Citat: ivek_sr - 29 Veljača, 2012, 22:16:10 ---E a zakaj se nebi našli na parkingu od stadiona na maksimiru? Ionak moramo kad dojdemo prvo popljuvat tuđe skutere i izglasat tko je veći fušer ;) a kak da to delamo na benzinskoj?
--- Kraj citata ---
To je više ovak mali kvartovski meet nas iz dubrave,a za tu pumpu svi znamo pa je ajmo reć svima usput,a i blizu je birtije di ćemo nakraju najvjerojatnije završit,a mjesta za izbor naj-fuš skuta ima kolko oćeš i na pumpi,buš vidil ak dođeš ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju