Ostalo > Razne offtopic teme :)
Ekipa...
Doomsday:
Ma sve ti je to stvar sriće... Ja san za B kategoriju polaga sa 17 godina (onda se to moglo) pa san čeka dok napunin 18 za napravit dozvolu... Položija iz prve u 15 minuta, tad nije bilo obavezno po poligonu, malo ih provoza po gradu i basta...
Sad san ka magarac od 32 godine polaga za A kategoriju... :laughing7: Ona bidna vespa i ja se nikako nismo složili oko centra ravnoteže i težišta, a da o zapinjanju o kolina itd. ne govorin (iman 194 cm, i malo mi je mala... :laughing7: ). Ali, iako nisan briljira onako kako znan da mogu (nervoza, mali motor itd...) čovik me je lipo proša... Posli san vidija da mi je da 3 greške, ali nijedna fatalna... (je, jednon san proša na nizbrdici kroz žuto... :laughing7: a štaš, bolje i to nego proklizat...) Opet san ima sriće, da je bija neki drugi, garant me je moga zajebavat... :binkybaby:
Ne boj se, biće bolje drugi put... Moguće je da si ti za njih 'prekvalificirana' i da te ruše baš zbog iskustva, a za koje smatraju da je neprimjereno... Drugi put malo glumi plašljivu 'plavušu' koja je puuuno vježbala, ali još nije baš super, nego može proć... :laughing7: Budi previše savjesna oko pravila, TRUDI se vozit što sporije (ali ne presporo tamo di je dozvoljeno brže...) i generalno izgledaj prestrašeno, nervozno, i malkice nesigurno... Ispitivači vole osjetit kako oni znaju, ti si početnik i ne znaš, i to im paše... Barem je meni to upalilo... :icon_thumright: A šta ću kad san plavuša... :laughing7:
divljakusa:
--- Citat: Doomsday - 19 Listopad, 2006, 09:58:25 ---Ma sve ti je to stvar sriće... Ja san za B kategoriju polaga sa 17 godina (onda se to moglo) pa san čeka dok napunin 18 za napravit dozvolu... Položija iz prve u 15 minuta, tad nije bilo obavezno po poligonu, malo ih provoza po gradu i basta...
Sad san ka magarac od 32 godine polaga za A kategoriju... :laughing7: Ona bidna vespa i ja se nikako nismo složili oko centra ravnoteže i težišta, a da o zapinjanju o kolina itd. ne govorin (iman 194 cm, i malo mi je mala... :laughing7: ). Ali, iako nisan briljira onako kako znan da mogu (nervoza, mali motor itd...) čovik me je lipo proša... Posli san vidija da mi je da 3 greške, ali nijedna fatalna... (je, jednon san proša na nizbrdici kroz žuto... :laughing7: a štaš, bolje i to nego proklizat...) Opet san ima sriće, da je bija neki drugi, garant me je moga zajebavat... :binkybaby:
Ne boj se, biće bolje drugi put... Moguće je da si ti za njih 'prekvalificirana' i da te ruše baš zbog iskustva, a za koje smatraju da je neprimjereno... Drugi put malo glumi plašljivu 'plavušu' koja je puuuno vježbala, ali još nije baš super, nego može proć... :laughing7: Budi previše savjesna oko pravila, TRUDI se vozit što sporije (ali ne presporo tamo di je dozvoljeno brže...) i generalno izgledaj prestrašeno, nervozno, i malkice nesigurno... Ispitivači vole osjetit kako oni znaju, ti si početnik i ne znaš, i to im paše... Barem je meni to upalilo... :icon_thumright: A šta ću kad san plavuša... :laughing7:
--- Kraj citata ---
....af.....di cu glumit plavusu.....kad nisam.....moracu se pofarbat u plavo....izgleda da plavuse svugdje bolje prolaze.... ???
r.e.!:
Divljakuso, izgleda da si naletjela na standardnog ispitivača HAK-a. Malo ih je normalnih, obzirom da neke poznajem osobno. Sve su to isfrustrirani djedići ili se osjećaju tako, koji svojih 5 minuta dožive upravo na poligonu za polaganje. U jednom moto časopisu sam čitao kako je ispitivač isprdao kandidata zato jer je obukao jaknu sa protektorima :dontknow:. I što očekivati od takvih?
Doomsday, nisi se pohvalio da si polagao na vespi :toothy9: :toothy9:
Doomsday:
POHVALIO?! HA!!! :angry9:
Zakukao, misliš reć... One 8-mice i pi*darije na 2 broja manjem motoru sa pogonskim agregatom na desno i težištem pitaj Boga di... :laughing7:
r.e.!:
Sad vidiš kakvi smo mi stručnjaci :rofll: :sign020: :skuter:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju