Ostalo > Razne offtopic teme :)

Ekipa...

<< < (3/5) > >>

Genesis051:
Mislim da ne bi trebalo biti problema (ali nemam iskustva i ne mogu tvrdit)...
Jedino za čišćenje(pranje) :  N i k a k o   ne  peri pleksi sa detergentima za staklo... zamutilo bi ti se (postane mlječno bijelo /neprozirno) ... 

oxio:
E za vozačku, ako si ima B kategoriju duže od 2 god. i polaga A Nemaš nikakve zabrane ;)

A gle ako ideš obrnuto znači imaš 2 godine A i onda ideš na B imaš zabrane  :dontknow: Svašta :laughing9:

Punisher:

--- Citat: oxio - 16 Listopad, 2006, 13:07:26 ---E za vozačku, ako si ima B kategoriju duže od 2 god. i polaga A Nemaš nikakve zabrane ;)

A gle ako ideš obrnuto znači imaš 2 godine A i onda ideš na B imaš zabrane  :dontknow: Svašta :laughing9:

--- Kraj citata ---
... i to bi bio još jedan od mnogobrojnih novih 'balina' naših dragih 'košuljica plavih'...  :laughing1:
Ej... trebali bi staviti novu rubriku 'smiješni zakoni' pa da vidimo kakve su nam još koktele smućkali...  :laughing11: :laughing3: :laughing6: :laughing9: :laughing7:

eladio:
smijesni zakoni kao podforum za CZO  :rofll:

divljakusa:
.....ja jucer polagala vozacki......kreten od ispitivaca....najprije me pitao ko mi ja dao da polazem......onda se osvrnuo na moju kilazu i zakljucio da je motor pretezak za mene.....onda ja na poligon......slalom....osmica.....kretanje.....ravnom crtom.....start.....zaustavljanje....i srusi me.....moj instruktor poludio....reko mu da uzme iz bilo koje skole pet deckiju koji polazu i ako prodju poligon ko ja.....dace otkaz i vise se nece bavit tim poslom.....al to nije sve.....automatski je srusio mog buraza....izgleda da mu je trebalo love...nea veze.....iduci put ak njega dobijem....snimamo pologanje i dajemo u novine..... :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju