I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ovisi koliko zelis srediti masinu, ja osobno nebih uzimao pm 59...radije bi uzeo ili polini ili jolly
nemoj odgovarati ako neznas... BB spuhovi su za bb masine... znaci piaggio big block (big bore)gle reci cu ti kako bi trebalo ici po okretajima od najmanje prema najvisepm59jollyevolution mhra sad, oni podatci sto nadjes u papirima nisu bas mjerodavni, jer recimo pm ti pise da radim na nizim okretajima nego sto ga svi voze jer navodno na tim okretajima nema snage...a i nije bas isto jel vozis 125 ili 180 ccm
zar jolly trazi vise od mhra...onda nije ni cudo da stalno imam dojam da mi skuter treba ici bolje
kod mene je 172, ja koliko sam bio tad upucen, navodno radi na malo visim rpm od pma, ali ocito nije tocno cim mu treba dobro okretaja na startu i kako se penju, sve je jaci skut
bas me zanimaju rezultati... po osjecaju bih rekao da mi skut vrti malo ispod 8k, a njemu bi sigurno jos tisuca ili vise bilo najbolje... jbg, nit sam se vozio, pa nisam imao vremena stelati previse.... ali te vibracije... jbt, malo trese, sto sad... kako tresu SM i cross cistokrvni... od njih bole ruke nakon voznji tek... ovdje samo lagano struji krv brze
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
a šta ti imaš od djelova a šta bi bilo potrebno imati da se iskoristi puni potencijal takvog auspuha?ja govorim o sljedećem.pm-kb-bgm glavaprerađen cilindar (govorim o propisno prerađenom a ne o naštrenim perima usisa)min 28 karbstroker radilicaitd itd.to zahtijeva konstantno šarafanje i poštimavanje i non stop će nešto rikavati. to je setup za stazu i za provozat se vikendom, ako se planira više voziti jednostavno stavi PM-a i gotovo.