ne posuđujem nikome jer su ljudi STOKA i skuter koji 10 godina maziš paziš održavaš i ulažeš u njega može u sekundi postat hrpa smeća,znam ljude s takvim iskustvom pa šupak koji ti zabije motor te više nezna kasnije ni pozdravit a kamoli da bi se ponudio isplatit motor ili dijelove
sreća pa je to u kvartu izašlo iz mode posuđivanje pa nemam problema s time iako ima ponekad tulipana koji bi uzeli al jbg,nemmaaa rođo
joj ima jedan debeli koji je živel prije u mojoj ulici i stalno me cepil da mu posudim baotiana za đir,jer mu je to bil pojam...
a ko klinci smo se vozili na automatiku od frenda i on dok se vozil je svaki put opal...jedino njemu nikad nisam dal,ostalima dam bez beda...mislim,ako mi razbije baotiana koja to šteta more bit...a barem onda vidim ko je pošten,a ko đubre...ako mi nebi dal 200-300 kn za štetu,onda je to i mala cjena za rješit se kretena...jebeš 200 kn,barem saznaš s kim više posla ne trebaš imat...a kad tak bude njemu nekaj od mene trebalo...
posudil sam i apriliju prijateljima,j****u imaju vozačku,pa valjda znaju vozit,a ako njim neko izleti,tak bi i meni mogel,a ako on uletava u zavoj sa 60-70,i svojom greškom se razbije,onda se bumo dogovorili pa snosili trošak popravka po pol...iako ne želim o tome uopće ni razmišljat...