Tehnički kutak > Tuning skutera
instrument ploča i žmigavci gube kontakt
speed:
--- Citat: keka - 01 Travanj, 2008, 20:21:03 ---ako sam te dobro shvatio misliš na žaruljicu koja osvijetljava ploču?! ta radi...ploča svijetli...
a u vezi magneta...koji magnet? gdje? šta?
--- Kraj citata ---
probaj je malo bolje utaknut mozda kad prelazi preko rupa gubi kontaknt,magnet ti se nalazi na radilici skuta,ne brini se nije on otisao,da je ne bi se vozio na skutu
keka:
nemoj mi samo reći da moram skidat plastike jel sam jučer teškom mukom prišarafio fakin lijevi retrovizor....i instrument ploča svijetli a žmig ne rade, temp i gorivo padnu na nulu i stoje tako dok ploča i dalje svijetli...
speed:
--- Citat: keka - 01 Travanj, 2008, 20:34:29 ---nemoj mi samo reći da moram skidat plastike jel sam jučer teškom mukom prišarafio fakin lijevi retrovizor....i instrument ploča svijetli a žmig ne rade, temp i gorivo padnu na nulu i stoje tako dok ploča i dalje svijetli...
--- Kraj citata ---
meni to ni ne radi,to ti je onda do releja
vpucko:
si mozda mjenjao svijecicu nedavno? i kad ti se to uopce pocelo dogadjat?
keka:
Kupio sam ga prije tri tjedna polovnog...ništa nisam mijenjao...navodno je napravljena generalka prije....nisam to skužio na početku...PONAVLJAM: neznam ništa o skuterima, dakle, malo radi malo ne radi sve prije navedeno, dovoljno je da jače zakočim...a mislim da nije baš dobro da se vozim bez žmigavaca...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju