Tehnički kutak > Tuning skutera
instrument ploča i žmigavci gube kontakt
keka:
Dakle, u vožnji mi instrument ploča i žmigavci samo odjednom (naglo kočenje, rupe i sl.) izgube kontakt i pali se lampica gorivo i ulje(iako ima i jednog i dr.), sve pada na nulu....pa se opet upali pa žmigavci brže blinkaju nego inače i opet ispočetka....???
I pošto nemam pojma o tom molio bi pomoć...
Mr J:
a jel' ga mozes upaliti na anlaser?
provjeriti instalacije...
keka:
ma palim ga i na alnaser i na starter...u vožnji gubi kontakt pa ga opet dobije pa opet izgubi...sve mi padne na nulu pa se opet digne...uglavnom, nemam pojma o skuterima , kupio sam ga prije 3tjedna polovnog...možda je to samo onaj osigurač kraj akomulatora samo što ne znam šta trebam s njim...
mislim da bi ga trebao kompletnog pregledat netko ko se kuži...
speed:
--- Citat: keka - 01 Travanj, 2008, 20:13:35 ---ma palim ga i na alnaser i na starter...u vožnji gubi kontakt pa ga opet dobije pa opet izgubi...sve mi padne na nulu pa se opet digne...uglavnom, nemam pojma o skuterima , kupio sam ga prije 3tjedna polovnog...možda je to samo onaj osigurač kraj akomulatora samo što ne znam šta trebam s njim...
mislim da bi ga trebao kompletnog pregledat netko ko se kuži...
--- Kraj citata ---
da ti je riknuo osigurac ne bi ti nista radilo,a posto se instrument tabla napaja direktno s magneta osigurac ne igra tu ulogu,provjeri si sve spojeve đžekova,i vidi obavezno jel ti pregorila zaruljica u ploci
keka:
ako sam te dobro shvatio misliš na žaruljicu koja osvijetljava ploču?! ta radi...ploča svijetli...
a u vezi magneta...koji magnet? gdje? šta?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju