Tehnički kutak > Tuning skutera

pm variomat

<< < (7/11) > >>

efz:

--- Citat: mhr-team - 26 Siječanj, 2012, 08:35:11 ---sad sam gledao na njihovoj stranici i ako sam dobro vidio nemaju za 50ccm  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
imaju za 50cc , tj oni djele na PIA i MINA 50cc, 70cc i 90cc, razlika je u gramazi rolica koje dodu uz set

--- Citat: mhr-team - 26 Siječanj, 2012, 08:35:11 ---p.s. izgleda da to i nema neku preveliku svrhu na HE-setupu koji idu preko 13k  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
neznam po cemu ovaj zakljucak, na gornjem filmicu sigurno nije base setup u pitanju  ;D

ubrzanje na svim setupima je daleko bolje od svih raspolozivih variomata na trzistu (barem tako testiranja kazu a i na par foruma same pohvale), citao sam na forumu gdje je decko koji vozi u Italiji nakon ugradnje tog variomata popravio svoj plasman za 5-6 mjesta u prosjeku

vrijedi malo pricekati imam info da je u fazi proizvodnje za 180cc, to i cekam kako bi uveo par komada za probu, budemo onda pametniji  ;D

steeef:
ezel a kae s bb 250 mašinganovima? :P

efz:

--- Citat: steeef - 26 Siječanj, 2012, 22:50:24 ---ezel a kae s bb 250 mašinganovima? :P

--- Kraj citata ---

kaj 250 4T ??

to smo rekli da ima ne  :dontknow:

ovo daje za 250: GILERA 4T NEXUS 250 shifra je: VP 300 CD 155  dolazi sa 15,5 gr rolicama

steeef:
pa uvezi onda jedan da probamo ;)

mhr-team:
evo ako se može kod nas nekako nabaviti/naručiti, ja sam za... trenutno imam polini evo sa 9 rolica, ali rado bi ga zamijenio sa ovim, iako smatram da je taj evo najjali od ovih "normalnih" variomata...

et, ako neko naručuje neka kaže  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju