Tehnički kutak > Tuning skutera
pm variomat
Miki-speedy:
--- Citat: mhr-team - 27 Siječanj, 2012, 07:40:58 ---evo ako se može kod nas nekako nabaviti/naručiti, ja sam za... trenutno imam polini evo sa 9 rolica, ali rado bi ga zamijenio sa ovim, iako smatram da je taj evo najjali od ovih "normalnih" variomata...
et, ako neko naručuje neka kaže :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Malossi overrange novi nije bolji od tog? :icon_scratch:
mhr-team:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 29 Siječanj, 2012, 21:42:05 ---Malossi overrange novi nije bolji od tog? :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
što se tiče prijenosa polini je po meni daleko najbolji... e sad ovaj variomat je se ugurao na prvo mjesto, bar po pričama i ovom gif videu :dontknow:
MALES SR180r:
--- Citat: mhr-team - 29 Siječanj, 2012, 21:48:23 ---što se tiče prijenosa polini je po meni daleko najbolji... e sad ovaj variomat je se ugurao na prvo mjesto, bar po pričama i ovom gif videu :dontknow:
--- Kraj citata ---
pretpostavljam da je ovo samo početak,taj variomat radi na malo drukčijem principu koji se očito pokazo daleko boljim,ali nesumljam da ga neće doratit tipa malossi polini s6 itd....preuzet jednog dana "patent" i još pobošljat..... :dontknow:
Miki-speedy:
--- Citat: CoK - 26 Siječanj, 2012, 17:04:23 ---otprilike ko big bore, malo manje
moze se pripasati, ali multivar od 4t nema veze sa multivarom za bb, ne ponasaju se isto i slabije su performanse
vanjski fi se mora smanjiti za par mm i bolcna treba duza
--- Kraj citata ---
Zasto li ga je jurca onda na ph koristio? :dontknow:
MALES SR180r:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 29 Siječanj, 2012, 23:19:35 ---Zasto li ga je jurca onda na ph koristio? :dontknow:
--- Kraj citata ---
zašto je nakraju vozio mulitivar orginal za BB?
:icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju