Tehnički kutak > Tuning skutera

Red sponge GP! race

<< < (4/4)

Mr J:

--- Citat: Damir 2T - 03 Travanj, 2008, 23:30:30 ---Na žalost ni približno,treba kupit neku veču pa pripasat.A što se tiče vadjenja filtera prava nočna mora,ajde za izvadit je kako tako ali kad se vrača  :toothy3: :toothy3: :toothy3: samo smireno,ja sam psovo konstruktora i tvornicu :laughing7:

--- Kraj citata ---

Ma najveci je problem do karburatora doci...
A svo stelanje se bazira na karburatoru... jebenica...  :icon_thumright:

_nino:
Evo ja imam prekrojeni Red Sponge od Runnera 180 na mom GP1 Race. Nije neki problem za montirati, jedino je zezancija poslije toga karb ustelati.

_nino:

--- Citat: Mr J - 02 Travanj, 2008, 09:48:48 ---Uzeo je V6

http://www.sitogroup.com/servlet/page?_pageid=422&_dad=sitop30&_schema=SITOP30&origine=SCOOT&voce_menu_sx=77&voce_menu_dx=119993&ORIGINE=SCOOT&nb_tipo=7&nb_tipsez=BIN&nb_prgtmp=121988&ns_tipo=50&ns_tipsez=STR&ns_prgtmp=121988

Samo sto izgleda malo drugacije... ide prema gore a ne ravno na outlet

--- Kraj citata ---

Nije to V6, vec ovaj auspuh ovdje (ja ga imam):
http://www.sitogroup.com/servlet/page?_pageid=516&_dad=sitop30&_schema=SITOP30&voce_menu_sx=77&voce_menu_dx=119973&voce_menu_sx=77&voce_menu_dx=102&codprd=8318&prgtmp=&sessione=

Damir 2T:

--- Citat: Mr J - 04 Travanj, 2008, 00:20:34 ---
--- Citat: Damir 2T - 03 Travanj, 2008, 23:30:30 ---Na žalost ni približno,treba kupit neku veču pa pripasat.A što se tiče vadjenja filtera prava nočna mora,ajde za izvadit je kako tako ali kad se vrača  :toothy3: :toothy3: :toothy3: samo smireno,ja sam psovo konstruktora i tvornicu :laughing7:

--- Kraj citata ---

Ma najveci je problem do karburatora doci...
A svo stelanje se bazira na karburatoru... jebenica...  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

auuuu bit če veselja,a mjesta niotkud  :toothy10: složili su ga onak prek ku.rca neko se sjetio e mogli bi mi mašinu u sredinu i iza vilicu da da da i sve su nabacali a niko valjda nije razmišljao o pristupu odredjenim djelovima motora a pogotovo kad moras provjerit kolko ulja imaš u getribi e to je več pravi sex,a nedaj bože ič točit.Ja da sam serviser izmjenu ulja na derbi gp1 revolution revolucionarno bi i naplatio 100 eura +ulje  :laughing7:  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju