Tehnički kutak > Tuning skutera
Red sponge GP! race
igor.sb:
--- Citat: Aco - 02 Travanj, 2008, 22:22:25 ---a ak se nevaram ima i za kupit obicnu kocku koja se moze rezat po mjeri kaki god ti trea...
--- Kraj citata ---
prvi put cujem, da nisi pobrkao sa lamelama za rezanje :icon_thumright:
::)
antonioh0st:
--- Citat: Aco - 02 Travanj, 2008, 22:22:25 ---Nema za Racing model. trazio sam ja bio vec...
Al moš uzet neku veću spužvicu tu i prekrojit samo... a ak se nevaram ima i za kupit obicnu kocku koja se moze rezat po mjeri kaki god ti trea...
--- Kraj citata ---
aha a jbg, onda cu ovu sta sam kupio poklonit staroj za prat sudje ;D
Mr J:
--- Citat: antonioh0st - 03 Travanj, 2008, 01:51:28 ---aha a jbg, onda cu ovu sta sam kupio poklonit staroj za prat sudje ;D
--- Kraj citata ---
hahaha! Po obliku mislim da je to ta... vidjet cemo u subotu... :icon_thumright:
antonioh0st:
--- Citat: Mr J - 03 Travanj, 2008, 06:53:31 ---
--- Citat: antonioh0st - 03 Travanj, 2008, 01:51:28 ---aha a jbg, onda cu ovu sta sam kupio poklonit staroj za prat sudje ;D
--- Kraj citata ---
hahaha! Po obliku mislim da je to ta... vidjet cemo u subotu... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
:toothy9:
Damir 2T:
--- Citat: Mr J - 03 Travanj, 2008, 06:53:31 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Na žalost ni približno,treba kupit neku veču pa pripasat.A što se tiče vadjenja filtera prava nočna mora,ajde za izvadit je kako tako ali kad se vrača :toothy3: :toothy3: :toothy3: samo smireno,ja sam psovo konstruktora i tvornicu :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju