Tehnički kutak > Tuning skutera

Red sponge GP! race

<< < (3/4) > >>

igor.sb:

--- Citat: Aco - 02 Travanj, 2008, 22:22:25 ---a ak se nevaram ima i za kupit obicnu kocku koja se moze rezat po mjeri kaki god ti trea...

--- Kraj citata ---

prvi put cujem, da nisi pobrkao sa lamelama za rezanje  :icon_thumright:

::)

antonioh0st:

--- Citat: Aco - 02 Travanj, 2008, 22:22:25 ---Nema za Racing model. trazio sam ja bio vec...
Al moš uzet neku veću spužvicu tu i prekrojit samo... a ak se nevaram ima i za kupit obicnu kocku koja se moze rezat po mjeri kaki god ti trea...

--- Kraj citata ---

aha a jbg, onda cu ovu sta sam kupio poklonit staroj za prat sudje ;D

Mr J:

--- Citat: antonioh0st - 03 Travanj, 2008, 01:51:28 ---aha a jbg, onda cu ovu sta sam kupio poklonit staroj za prat sudje ;D

--- Kraj citata ---

hahaha! Po obliku mislim da je to ta... vidjet cemo u subotu...  :icon_thumright:

antonioh0st:

--- Citat: Mr J - 03 Travanj, 2008, 06:53:31 ---
--- Citat: antonioh0st - 03 Travanj, 2008, 01:51:28 ---aha a jbg, onda cu ovu sta sam kupio poklonit staroj za prat sudje ;D

--- Kraj citata ---

hahaha! Po obliku mislim da je to ta... vidjet cemo u subotu...  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

:toothy9:

Damir 2T:

--- Citat: Mr J - 03 Travanj, 2008, 06:53:31 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Na žalost ni približno,treba kupit neku veču pa pripasat.A što se tiče vadjenja filtera prava nočna mora,ajde za izvadit je kako tako ali kad se vrača  :toothy3: :toothy3: :toothy3: samo smireno,ja sam psovo konstruktora i tvornicu :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju