Općenito > Propisi
dozvola za 50 ccm
ApriliaMaster:
--- Citat: 3alfa3 - 27 Siječanj, 2012, 23:47:29 ---Ajde ak ti nije tesko pa stavi sliku
--- Kraj citata ---
Aj sutra kad ustanem stavim, kod starog je u autu.
Uglavnom dala mi je zabranu polaganja m kategorije na 3 mj i sudski ukor
ziloryder:
--- Citat: ApriliaMaster - 27 Siječanj, 2012, 23:52:14 ---Aj sutra kad ustanem stavim, kod starog je u autu.
Uglavnom dala mi je zabranu polaganja m kategorije na 3 mj i sudski ukor
--- Kraj citata ---
Ja sam dobio samo sudski ukor! Al baza je u tome sta vise nema pustanja, rjetko al bas rjetko ce te pustit :icon_thumright:
marinjo:
kategorija M više ne postoji, sada se polaže A1 kategorija.
može dobiti naknadno zabtanu uplavljanja motorom, može se dogoditi da ti kada doneseš papire da ti se izda vozačka, i omda ti je stave na hlađanje u policiji dok ti ne istekne zabrana i onda ju možeš dobiti.
Grale:
m kategorija postoji i dobivaš je automatski dok položiš za b...a sad dal se posebno samo za nju može ić polagat ili ne,to neznam,iako vidim da na dosta cjenika od autoškola stoji ta mogućnost(za polaganje m kategorije) tak da :dontknow:
a ako je on dobio zabranu polaganja,to znači da dok dobije vozačku i s njom m kategoriju, u kompjuteru će mu bit upisano da on ne smije 3 mjeseca upravljat vozilima koje spadaju pod tu kategoriju...neće mu vozačka stajat na policiji,bit će mu u đepu...niti će išta pisat na vozačkoj,jer više nema onih napomena za vozača kad i zbog čega je izgubil vozačku...
marinjo:
--- Citat: Grale - 28 Siječanj, 2012, 01:00:56 ---m kategorija postoji i dobivaš je automatski dok položiš za b...a sad dal se posebno samo za nju može ić polagat ili ne,to neznam,iako vidim da na dosta cjenika od autoškola stoji ta mogućnost(za polaganje m kategorije) tak da :dontknow:
a ako je on dobio zabranu polaganja,to znači da dok dobije vozačku i s njom m kategoriju, u kompjuteru će mu bit upisano da on ne smije 3 mjeseca upravljat vozilima koje spadaju pod tu kategoriju...neće mu vozačka stajat na policiji,bit će mu u đepu...niti će išta pisat na vozačkoj,jer više nema onih napomena za vozača kad i zbog čega je izgubil vozačku...
--- Kraj citata ---
daavozačka bude kod njega samo u evidencijama bude pisalo da je zabrana, da samo ta M kategorija u autoškolama ne prakticiraju već samo radi te B kategorije, ti sa A1kategorijom možeš nakon 2 godine ići u A2 kategoriju a sa M kategorijom nemožaš, več moraš polagati A1 zato ti autoškole predlažu A1.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju