Općenito > Propisi
dozvola za 50 ccm
Sever:
imam jedno "cudno" pitanje
jucer je frenda murja zaustavila
imal je regan motor kacigu i sve ali nema vozacke
i njemu murijak da zabranu upravljanja motorom dok ne ode u autoskolu da 1500 kn za neku dozvolu za upravljanje s 50ccm
znaci ne govorimo o polaganju nego samo papir s kojim se moze voziti 50ccm
jel zna ko kaj vise o tome,meni je ovo prvi glas
3alfa3:
Nekaj tu ne stima - za vozit 50ccm moras imat najmanje M kategoriju. Pogledaj na netu kako se do nje dolazi.
Ako zelis brzi odgovor bez detalja - treba upisat autoskolu i polozit M kategoriju. Za cijenu ne znam (i ne zanima me)
Sever:
--- Citat: 3alfa3 - 23 Siječanj, 2012, 16:16:29 ---Nekaj tu ne stima - za vozit 50ccm moras imat najmanje M kategoriju. Pogledaj na netu kako se do nje dolazi.
Ako zelis brzi odgovor bez detalja - treba upisat autoskolu i polozit M kategoriju. Za cijenu ne znam (i ne zanima me)
--- Kraj citata ---
znam da nestima
zato i pitam,veli da ovo nije polaganje nego samo papir bez testova i ostalih sranja i jos 1500kn
3alfa3:
--- Citat: Sever - 23 Siječanj, 2012, 16:19:29 ---znam da nestima
zato i pitam,veli da ovo nije polaganje nego samo papir bez testova i ostalih sranja i jos 1500kn
--- Kraj citata ---
Iskreno - ne znam. Nekad davno (sredinom 80tih) sam tako dosao do papira za legalno upravljanje mopedima. SAmo teorija bez ispita voznje (i to bez ikakvog testa - samo predavanje). DAnas mislim da ipak nije tako
kos3:
danas za M kategoriju slušaš sve isto ko i za auto i voziš oko 15 sat i na ispit klasika ko i za a1 i a
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju