Tehnički kutak > Tuning skutera

polini corsa za piaggio!

<< < (2/2)

zip boi:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 23 Siječanj, 2012, 09:36:06 ---Opet ne 20,5 nego 19ku,nije sve u velicini,mozes ti vozit na serijskoj radilici jedno vrijeme sa slabijim spuhom,samo redovno pregledas stanje lezaja i ajmo dalje

--- Kraj citata ---

da ali 19 necu naci ispod 400kn a 20.5 ima i za 150-200 :) ideja bi trebala bit ta da ima malo viska snage a bude slozeno na principu base... bio bi neiskoristen ali bi bio jaci od base cilindra...?

kos3:
nebi bio niš jači od basea, dapače dobro poštelani base bi bio jači jer se tvoj zx ili sta vec ne poklapa s corsom i kit nemože doći ni blizu rezonancije ni svoje snage....

Miki-speedy:

--- Citat: zip boi - 23 Siječanj, 2012, 11:47:48 ---da ali 19 necu naci ispod 400kn a 20.5 ima i za 150-200 :) ideja bi trebala bit ta da ima malo viska snage a bude slozeno na principu base... bio bi neiskoristen ali bi bio jaci od base cilindra...?

--- Kraj citata ---
LOOOL
Pa eto kad si pametan stelaj onda 20,5 na corsi,ako hoces unaprijed cemo ti rec gdje mozes kupit klip s karikama za specijalu  :frajer:

Iwo SR Tuono:
corsa košta previše za ono što nudi što se performansi tiče. Što se tiče kvalitete cijena je opravdana. Može se voziti s slabijim auspuhom tipa ZX ali u tom slučaju snaga cilindra drastično pada i base cilindar sa malo agresivnijim auspuhom te može preskočit bez problema, tako da bolje ti je onda sturpijat trophy i složit sa 17,5 i jačim auspuhom (ne nužno skupljim) nego kupovat kit od 250e i vozit ga na ZXu =)

da nebi bilo da pričam u vjetar kao 95% ovog foruma probao sam i loše složenu corsu i dobro složenu a znam i kako ide našpanani base tako da ovo ti je moj dobronamjeran savjet

zip boi:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 23 Siječanj, 2012, 12:15:29 ---LOOOL
Pa eto kad si pametan stelaj onda 20,5 na corsi,ako hoces unaprijed cemo ti rec gdje mozes kupit klip s karikama za specijalu  :frajer:

--- Kraj citata ---

kolega necemo se nadvkivat pravit pametni itd. dosao sam po misljenja i iskustva onih koji su probali... !

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju