Tehnički kutak > Tuning skutera
polini corsa za piaggio!
zip boi:
uglavnom nasao sam 2-3 posta o doticnoj termogrupi ali nista konkretno!
stoga bih vas zamolio ako imate iskustva sa doticnim klipom cilindrom... da se raspisete... ja imam naravno nekoliko pitanja koja su svojstvena mom slucaju!
uglavnom!
posto je corsa navodno jaci base kit , dali ga je preporucljivo voziti na serijskoj radilici?(jer je svaki base koji sam imao do sad na serijskoj radilici presao oko 20 000km...)
dali je potrebno radit neke preinake vezano uz dodatno hladenje?
te dali je prijeko potrebno staviti neki jaci auspuh od npr zx ili nekog slicnog low budget auspuha?
hvala unaprijed!
ivanm:
corsa je srednji midrace i vrti se na 11500 okr max..
nikakav zx ne dolazi u obzir jer nećeš iskoristiti pun potencijal.
treba jača radilica, da i karb minimum 19mm..
spuh tipa polini forrace, nardo i sl.
zip boi:
--- Citat: ivanm - 23 Siječanj, 2012, 09:07:00 ---corsa je srednji midrace i vrti se na 11500 okr max..
nikakav zx ne dolazi u obzir jer nećeš iskoristiti pun potencijal.
treba jača radilica, da i karb minimum 19mm..
spuh tipa polini forrace, nardo i sl.
--- Kraj citata ---
nije mi bas bitan pun potencijal :) ....karb nebi bio problem nabaviti 20.5 ...ali radilica je vec problem znaci natrag na base hehe :) hvala
ivanm:
ovo nije base, corsa ima dosta visoke timinge, čak više od mhr replice... ispod 11000 okr nema kaj raditi..
Miki-speedy:
--- Citat: zip boi - 23 Siječanj, 2012, 09:25:37 ---nije mi bas bitan pun potencijal :) ....karb nebi bio problem nabaviti 20.5 ...ali radilica je vec problem znaci natrag na base hehe :) hvala
--- Kraj citata ---
Opet ne 20,5 nego 19ku,nije sve u velicini,mozes ti vozit na serijskoj radilici jedno vrijeme sa slabijim spuhom,samo redovno pregledas stanje lezaja i ajmo dalje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju