Ostalo > Motocikli

Honda cr-SM 250 ... Novo nanovo ::)

<< < (8/12) > >>

MALES SR180r:

--- Citat: LoveStunt - 23 Siječanj, 2012, 11:28:26 ---ma po meni je najbolje i to sma i planirao... nabaviti gornji dio rame od neke honde koja se rega normalno a da pase orginal na ove dijelove od cr-ke... naci ce se budete vidjeli  :toothy10:

a plastike.... prednja maska je od ktm-a i to je bilo i na malagutiu da.... blatobran je SM koji je kratko bio na malagutiu  ,plastika zadnja je od ktm-a i po meni odlicno stoji ako se lijepo prefarba itd... a bocne plastike nisu na slici jer memuci skidanje onog jebenog ljepila sta je ostalo kada sma skinuo naljepnicu....sa cime da to skinem?!?

--- Kraj citata ---

sa čistim benzinom....

LoveStunt:
pokusao sam vec ali neeeeide  :hmh: samo se razmrlja, nikako neide dole.... sa cime da još probam? ivasol je briem prejako bas , ali sa razrijeđivacem bi ja mislim moglo ic...  :dontknow:

istipa622:
ja kad sam sa skutera skidao naljepnice isto je ostala mrlja od ljepila i sa ničim ali baš ničim nije islo dolje...
onda sam posudio šlajfericu od frenda i oderi jer plastike su i onako išle na pripremu za špricanje

LoveStunt:

--- Citat: istipa622 - 23 Siječanj, 2012, 17:07:03 ---ja kad sam sa skutera skidao naljepnice isto je ostala mrlja od ljepila i sa ničim ali baš ničim nije islo dolje...
onda sam posudio šlajfericu od frenda i oderi jer plastike su i onako išle na pripremu za špricanje

--- Kraj citata ---
ma ovo moje je strasno  :hmh: neide i neide..  :dontknow:  :sad1:

hondasfx:
Javo se clanu dancoo on je reka u svojoj temi da je on to skinuo nekim spreom od limuna da skida kao od sale pa pokusaj

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju