Ostalo > Motocikli
Honda cr-SM 250 ... Novo nanovo ::)
Drnda:
mislim da je ovo sa malagutija sve, a ne sa ktma
Ruff Ryder:
--- Citat: Drnda-1 - 22 Siječanj, 2012, 23:42:45 ---mislim da je ovo sa malagutija sve, a ne sa ktma
--- Kraj citata ---
prednja maska za broj je sa malagutia(orginal ktm)
prednji blatobran je bio nakratko na malagutiju nezz jeste vidjeli na fotkama(orginal generic)
rep iliti zadnji blatobran je orginal ktm nije bio na malagutiju :icon_thumright:
ostalo je org honda.. i nema dijela plastika jer nije stigo stavit :icon_thumright:
2stroke:
--- Citat: Ruff Ryder - 22 Siječanj, 2012, 23:39:43 ---prijatelju.. svaki motor koji ima racun se moze registrirat...samo treba proc homologaciju sto znaci da mu moras stavit svijetla akumulator i pun klinac stvari...
ktmov rep prejebeno zgleda.. sam ti ocigledno skupljas postove bzvze...
--- Kraj citata ---
vidim smetaju loši komentari, :icon_thumright:
znam ja da se motor može homologirat i registrirat, pogledaj na njuškalu koliko ima takvih motora kod nas registriranih ako je to tako jednostavno
MALES SR180r:
da bi rego taj motor treba ti više love nego kaj si platio motor i uložio u njega,zato ih nema reganih,a daleko od toga da se neda....sve se da.... :)
takav regan motor je za pi*kice.... :)
najjednostavnije je nabavit neku enduro ramu i presložit,vilice i felge je manji problem pripasat na ramu nego keširat kune/eure za homologacije i pm... :)
LoveStunt:
ma po meni je najbolje i to sma i planirao... nabaviti gornji dio rame od neke honde koja se rega normalno a da pase orginal na ove dijelove od cr-ke... naci ce se budete vidjeli :toothy10:
a plastike.... prednja maska je od ktm-a i to je bilo i na malagutiu da.... blatobran je SM koji je kratko bio na malagutiu ,plastika zadnja je od ktm-a i po meni odlicno stoji ako se lijepo prefarba itd... a bocne plastike nisu na slici jer memuci skidanje onog jebenog ljepila sta je ostalo kada sma skinuo naljepnicu....sa cime da to skinem?!?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju