Tehnički kutak > Garaža
Evo i mog SF-a!
Jet Force C-tech:
sto se tice vecera jbg uzmi ona spicasta kljista i probaj s njima...
a dihtung ti more napravit svaki bolji auto mehanicat il otidji u neku prodavnicu za auto djelove i vidi dal oni imaju...
kako mores rec da ivan_speedy nema pojma o skuterima a ima sf-a 1-2 god i moje svakakvih djidja midja na njemu...
ja kako sam skonto i tebi je ovo prvi skut tako spusti malo dozivljaje.... :angry7:
priznajem spidije je šminker zesce klase samo pere i slikaje skuter :icon_tongue:
B.E.R.O.:
Uz Zx ide brtva i to super turbo kvalitetna brtva,zivio ti u Bosni ili Tunguziji.
Netko si je zadrzao!!! :dontknow: :dontknow:
Moras nabaviti brtvu ili skini sa original auspuha,ne stavlja se nikakva diht masa!!
:icon_thumright:
Montirat oprugice kako??
Malo jaci sarafciger,kvacilo u skripac (samo pazi kako ga stavljas da nebi ostetio pakne),cekic neke dobre spicange i borba.
Sve ide samo kad se hoce!!!
:headbang:
Lijep je ZX ,kad budes sastavio osjetit ces razliku!!!
Samo naprijed.
:icon_thumright:
sladjan94:
Evo ovaj sto je slao kaze da ima neki prsten uz zx ali ga ja nigdje nisam nasao tako da nez jbg!Vidjecu sad da mi on posalje opet u ponedeljak ako ne nadjem nista!
--- Citat: Jet Force C-tech - 02 Ožujak, 2012, 21:54:28 ---sto se tice vecera jbg uzmi ona spicasta kljista i probaj s njima...
a dihtung ti more napravit svaki bolji auto mehanicat il otidji u neku prodavnicu za auto djelove i vidi dal oni imaju...
kako mores rec da ivan_speedy nema pojma o skuterima a ima sf-a 1-2 god i moje svakakvih djidja midja na njemu...
ja kako sam skonto i tebi je ovo prvi skut tako spusti malo dozivljaje.... :angry7:
priznajem spidije je šminker zesce klase samo pere i slikaje skuter :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
Ja nisam rekao da ja znam puno o tome svemu da znam ne bih ovde pitao ali tako isto nisam trazio odgovor od onoga koji jos gore od mene ne zna nista ili kao i ja!Poz nadam se da ste skontali sta sam htjeo rec!Hvala bero jos cu se raspitat!
sladjan94:
prodao najmanje 500 auspuha u zadnje 2 godine,i dihtung dodje
to je samo neko uzeo dihtung jer ga je tesko nac
ja ti mogu u ponedeljak besplatno drugi poslati
u kesici gdje su bili sarafi od nosaca je trebalo i to bit
To mi ovaj drugar sto sma od njega uzo ovo sve kaze!Mora da se zagubilo negdje ili je neko drpio!Sad nez vidicu jos!Poz
Jet Force C-tech:
obrati se Phanteru "Saniu" on ti more nac prsten za neku sicu !
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju