Tehnički kutak > Garaža

Evo i mog SF-a!

<< < (28/40) > >>

sladjan94:
Evo ljudi de recite sad dal se smije stavljati masa kad se stavlja spuh i kad se stavlja cilindar!Speedy me napravi budalom i kaze da ce te mi se smijat kad kazem da se stavlja diht masa na cilindar tj kad se stvlja cilindar i izmedju njega i glave cilindra i ostalo?I na kraju kad je skontao blockao me na facebooku!A koliko znam svi se njemu smiju uvijek i nikad nije ni zamjeno dihtung na spuhu a kamoli da nesto meni pametuje tu!Pitaj tate da ti skine blokade na skutu :D i to sma procitao negdje pa tako da druze ako ne znas oko ovoga nemoj se ni javljati javit ce se neko ko se razumije!Pozz

ivan_speedy:

--- Citat: sladjan94 - 02 Ožujak, 2012, 21:29:08 ---Evo ljudi de recite sad dal se smije stavljati masa kad se stavlja spuh i kad se stavlja cilindar!Speedy me napravi budalom i kaze da ce te mi se smijat kad kazem da se stavlja diht masa na cilindar tj kad se stvlja cilindar i izmedju njega i glave cilindra i ostalo?I na kraju kad je skontao blockao me na facebooku!A koliko znam svi se njemu smiju uvijek i nikad nije ni zamjeno dihtung na spuhu a kamoli da nesto meni pametuje tu!Pitaj tate da ti skine blokade na skutu :D i to sma procitao negdje pa tako da druze ako ne znas oko ovoga nemoj se ni javljati javit ce se neko ko se razumije!Pozz

--- Kraj citata ---
Nemoj molim te preokretat rijeci  :angry9:
Ja nisam reko da se ne smije stavljat,nego sam reko da je to po meni fus  :icon_thumright:

sladjan94:
Ok ako bas oces ajde kopiraj ti na fbu sve sto si pisao pa nek vide ili ako oces da ja kopiram svejedno!I prestani spamati temu ako nista ne znas nego pusti da odg neko ko zna!Ne zelim se prepirati sa tobom!Pitaj starog da skines blokadu :D!!!

ivan_speedy:

--- Citat: sladjan94 - 02 Ožujak, 2012, 21:35:55 ---Ok ako bas oces ajde kopiraj ti na fbu sve sto si pisao pa nek vide ili ako oces da ja kopiram svejedno!I prestani spamati temu ako nista ne znas nego pusti da odg neko ko zna!Ne zelim se prepirati sa tobom!Pitaj starog da skines blokadu :D!!!

--- Kraj citata ---
Jesi frajer  :glasses9:

sladjan94:
Molim admina da obrise ovaj ne potreban post i ovaj moj trenutno napisani!Ne zelim da se prepirem sa doticnim jer je spamer i dosadan je a sto vise nema pojma o nicemu o skuterima!Zato admine obrisi ovaj moj posti i ostale ne potrebne njegove postove!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju