Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
tak je...pogotovo ako voziš prahistoriski minareli i chinareli,isto ko morini(verzije koje su na tgb-u) koje nemaju nikakvo hlađenje prjenosa,dapače imaju dihtung na deklu da nedo bog ne uđe malo zraka unutra....
sta dobivam kad probusim rupe na deklu i imali veze ako voda udje ?
To ti je moja preporuka , poslije malo duze voznje ne smijes ni pipnut jer je vrelo a da ne pricam o padu performansi kad se prenos ugrije. Izbusi nekoliko rupa da ima adekvatno hladjenje, ja sam to sebi uradio prosle godine i rijesio se muka...
a ako voda udje ? imal veze , npr ocu da ga operem i sta ako mu voda udje ?
s čin je to najlakše bušiti??
Ma ne brini oko toga,samo nemoj bas namjerno da dozvolis..Btw,mozes od poliestera napravit poklopac dekla pa stavit kad mislis da ce bit mokro
a ako ocu da operem motor ? mogu kesu stavit preko ?
ovako to rade rejseri,sve ostalo je nebitno ako je funkcionalno...iz iskustva ti mogu reci da ti par rupica na deklu nece nista pomoci,to treba biaxom izrezati naprijed i nazad da bi imalo ulogu hladnje ili stvarno puno velikih rupa izbusiti...sve ostalo je žali Bože 4-5 rupica...
I ti "rejseri" tako voze vrlo kratak period jer kad mu frcne kakav kamencic kroz deklo u prenos u sekundi mu havariju napravi , i onda rejser postane WalkMan
izbusi ga odispod isto da ima di voda van ic!!