Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

SIP ima ZIP

<< < (13/17) > >>

Jump33r:

--- Citat: Rinsy - 18 Siječanj, 2012, 22:52:33 ---180 BB po meni bi sila hexagon mašina ko budali triska  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

:omfg:  Evo ti onda triska !

Zalost i nevolju ces ti slozit, ako vec ulazes NEOGRANICENO para onda kupi masinu od 25 kila kuna i rugaj se!

Ako oped imas NEOGRANICENO para onda kad bloka na 2 iljade nabasnes drugu i problem rjesen.. ;)

ivek_sr:
besmrtni su... uglavnom poanta priče... koristi forum :)

SIP:

--- Citat: ivek_sr - 26 Siječanj, 2012, 21:25:10 ---besmrtni su... uglavnom poanta priče... koristi forum :)

--- Kraj citata ---

Ja jos nista nisam naucio :-[

Niko sa pravim savjetom; midrace; stravi taj i taj cilindar tu i tu klipnjacu i TO kupi TAMO, ljepo je znati da to ima u Engleskoj, ali ja to hocu kupiti sljedeci tjedan.

Domba:

--- Citat: SIP - 26 Siječanj, 2012, 21:34:27 ---Ja jos nista nisam naucio :-[

Niko sa pravim savjetom; midrace; stravi taj i taj cilindar tu i tu klipnjacu i TO kupi TAMO, ljepo je znati da to ima u Engleskoj, ali ja to hocu kupiti sljedeci tjedan.

--- Kraj citata ---

Ako ces kupiti slijedeci tjedan i da ti dijelovi budu u rukama, pravac recimo Njemacka... U HR neces vjerovatno nist naci.

SIP:

--- Citat: Domba - 26 Siječanj, 2012, 21:52:29 ---Ako ces kupiti slijedeci tjedan i da ti dijelovi budu u rukama, pravac recimo Njemacka... U HR neces vjerovatno nist naci.

--- Kraj citata ---

:BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead:

Pa kako vi nabavite dijelove ??? danas mi covjek reko. Zovi Spliti i kupi Polini kit, reko to je to, no trazim

kit top performanse due+ i pripadajucu radilicu sa lezajevima. GDJE kupiti, naruciti ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju