Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
SIP ima ZIP
ivek_sr:
Hahahahahaha :) Imaš muda ko crkvena zvona rastavit odmah prvi skut i ić slagat midrace... ima tu finesa nekih oko slaganja skutera koje treba znat pa samo pitaj za savjete tu da se ne zezneš u procesu... meni se desilo prvi puta da sam u blokove zaboravio stavit propeler od vodene kad sam sve složio.... i ajmoooo sve ponovo :)
Jet Force C-tech:
--- Citat: ivek_sr - 26 Siječanj, 2012, 20:20:40 ---Hahahahahaha :) Imaš muda ko crkvena zvona rastavit odmah prvi skut i ić slagat midrace... ima tu finesa nekih oko slaganja skutera koje treba znat pa samo pitaj za savjete tu da se ne zezneš u procesu... meni se desilo prvi puta da sam u blokove zaboravio stavit propeler od vodene kad sam sve složio.... i ajmoooo sve ponovo :)
--- Kraj citata ---
kad si sve slozio ono viska djelova ima :toothy10:
ivek_sr:
--- Citat: Jet Force C-tech - 26 Siječanj, 2012, 20:44:46 ---kad si sve slozio ono viska djelova ima :toothy10:
--- Kraj citata ---
alo bre žika jel to višak... jok manjak :laughing9:
SIP:
--- Citat: Jet Force C-tech - 26 Siječanj, 2012, 20:44:46 ---kad si sve slozio ono viska djelova ima :toothy10:
--- Kraj citata ---
Meni je problem sto nemam sve dijelove pa ne znam je li ima viska :laughing6: No mora biti midrace :glasses9:
Slijedeci tjedan, desol ima da radi, pjeskarenje, poliranje, farbanje i polako :happy8:
Zika:
--- Citat: ivek_sr - 26 Siječanj, 2012, 21:10:37 ---alo bre žika jel to višak... jok manjak :laughing9:
--- Kraj citata ---
ma nece bit ni viska ni manjka,samo polako :icon_thumright:
:icon_tongue: :icon_tongue: :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju