Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

SIP ima ZIP

<< < (12/17) > >>

ivek_sr:
Hahahahahaha :) Imaš muda ko crkvena zvona rastavit odmah prvi skut i ić slagat midrace... ima tu finesa nekih oko slaganja skutera koje treba znat pa samo pitaj za savjete tu da se ne zezneš u procesu... meni se desilo prvi puta da sam u blokove zaboravio stavit propeler od vodene kad sam sve složio.... i ajmoooo sve ponovo :)

Jet Force C-tech:

--- Citat: ivek_sr - 26 Siječanj, 2012, 20:20:40 ---Hahahahahaha :) Imaš muda ko crkvena zvona rastavit odmah prvi skut i ić slagat midrace... ima tu finesa nekih oko slaganja skutera koje treba znat pa samo pitaj za savjete tu da se ne zezneš u procesu... meni se desilo prvi puta da sam u blokove zaboravio stavit propeler od vodene kad sam sve složio.... i ajmoooo sve ponovo :)

--- Kraj citata ---

kad si sve slozio ono viska djelova ima  :toothy10:

ivek_sr:

--- Citat: Jet Force C-tech - 26 Siječanj, 2012, 20:44:46 ---kad si sve slozio ono viska djelova ima  :toothy10:

--- Kraj citata ---

alo bre žika jel to višak... jok manjak  :laughing9:

SIP:

--- Citat: Jet Force C-tech - 26 Siječanj, 2012, 20:44:46 ---kad si sve slozio ono viska djelova ima  :toothy10:

--- Kraj citata ---

Meni je problem sto nemam sve dijelove pa ne znam je li ima viska :laughing6: No mora biti midrace :glasses9:

Slijedeci tjedan, desol ima da radi, pjeskarenje, poliranje, farbanje i polako :happy8:

Zika:

--- Citat: ivek_sr - 26 Siječanj, 2012, 21:10:37 ---alo bre žika jel to višak... jok manjak  :laughing9:

--- Kraj citata ---
ma nece bit ni viska ni manjka,samo polako  :icon_thumright:

:icon_tongue: :icon_tongue: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju