Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
SIP ima ZIP
vanjossi:
pa da najbolje je kupiti auto neznaš ništa o njemu i rastavit ga cijelog pa se učit :redface:
ne treba srljat, njegov skuter njegova stvar, ja sam sve napisao s dobrom namjerom, taj skuter sto posjeduje je vrlo rijedak i cijenjen skuter a vjerujem da nije toga ni svjestan
@SIP
Kad sve to guliš sa skutera misliš pjeskarit i plastificirat ramu?
SIP:
--- Citat: vanjossi - 24 Siječanj, 2012, 23:51:07 ---pa da najbolje je kupiti auto neznaš ništa o njemu i rastavit ga cijelog pa se učit :redface:
ne treba srljat, njegov skuter njegova stvar, ja sam sve napisao s dobrom namjerom, taj skuter sto posjeduje je vrlo rijedak i cijenjen skuter a vjerujem da nije toga ni svjestan
@SIP
Kad sve to guliš sa skutera misliš pjeskarit i plastificirat ramu?
--- Kraj citata ---
Ide samo pjeskarenje i onda klasicno, temeljna pa crna auto lak. Htio sam da ide u crnu sa srebrenom perlom, ali ni komadic rame se ne vidi :angry9:
B.E.R.O.:
--- Citat: SIP - 24 Siječanj, 2012, 22:03:33 ---A nije to nista koliko sam ga rastavio, doslovno u komadice, a nemam pojma to sastaviti. OZBILJNO :'(
No naucili me nije vazno sve znati, nego znati ko zna :laughing9:
--- Kraj citata ---
kakav si ti kralj!!!!
;D ;D
Dobar je zipac,prva boja dosta ocuvano stanje!!!!
:icon_thumright:
Kiza iz kvarta ti ima dijelova za to,mislim da ima par komada ako ti sta treba javi se njemu!!!!
:icon_thumright:
Grale:
samo napred! pa šta ak ga nećeš znat sastavit,budeš isprobaval di ide koji dio... :toothy10:
kaje na kraju odlučeno? midrace? :icon_biggrin:
SIP:
--- Citat: Grale - 25 Siječanj, 2012, 10:30:46 ---samo napred! pa šta ak ga nećeš znat sastavit,budeš isprobaval di ide koji dio... :toothy10:
kaje na kraju odlučeno? midrace? :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Midrace minimalno 8) planiram otici do Miki-speedy-sm on ima cijelu masinu, pa cu vidjeti, ali ako se dogovorim stavim i stage6 racing kit :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju