Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
SIP ima ZIP
Jet Force C-tech:
nebi ja deltu , bolje uzmi od stage 6 kvacilo i za njeg zvono jer je lakse stelat nemoras ga sidat ko deltu, a i bolje je od delte :icon_thumright:
vanjossi:
prvi put nešto slažeš i onda ovako rastavljaš, mogao si samo dat nekome da ti cilindar zamjeni, sa nekim gus, uporan si sa tim mirdaceom, pitanje je koliko ćeš se voziti
inače super je očuvan :icon_thumright:
SIP:
--- Citat: vanjossi - 24 Siječanj, 2012, 23:02:04 ---prvi put nešto slažeš i onda ovako rastavljaš, mogao si samo dat nekome da ti cilindar zamjeni, sa nekim gus, uporan si sa tim mirdaceom, pitanje je koliko ćeš se voziti
inače super je očuvan :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Evo ga sad, pa koliko se vi vozite ?
Iscupo sam svu instalaciju, eeee ko to vrati nazad :laughing7: Pokazem vam sutra kako sat izgleda, SVE je na skutu rastavljeno do zadnjeg sarafica :frajer:
fleky911:
nije mi jasno uvijek je neka prica nikad to nisi radio nećeš znat!
pa kak će znat ako mu vi stalno budele pumpali mozak i od straha se više nebi usudio
nekužim po vama bi to trebo znat od rođenja inaće bolje nek ništ neradi..kak ce znat ako nikad nije radio
:confused5: ??? :drunken_smilie:
SIP:
--- Citat: fleky911 - 24 Siječanj, 2012, 23:37:49 ---nije mi jasno uvijek je neka prica nikad to nisi radio nećeš znat!
pa kak će znat ako mu vi stalno budele pumpali mozak i od straha se više nebi usudio
nekužim po vama bi to trebo znat od rođenja inaće bolje nek ništ neradi..kak ce znat ako nikad nije radio
:confused5: ??? :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
a i svi su unistili svoj prvi skuter pa mogu i ja :help:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju