Tehnički kutak > Styling skutera
novi runner- svijetla
chofus1:
nema u puli ali ima u vinkovcima?!?!?! a loooooooool bokte :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:
ja sam kupio to u Vinkopromu..to ti je trgovina kao Konzum tj Kerum il sta vi vec imate tamo od velikih robnih lanaca..ugl trgovina prodaje bijelu tehniku, pločice, kupatila..i svakave...cicaboce...ugl imali su svih vrsta h1,h4,h7 itd itd
tako da mora toga biti i kod vas...pogledaj u nekom auto servisu il tak neke trgovine
ryder on the storm:
--- Citat: Crni91 - 31 Ožujak, 2008, 20:58:54 ---pa kupis set za auto i stavis
--- Kraj citata ---
da, bio sam po auto djelovima, i nema tih h8(hb3) xenon look, ima samo običnih, ja sam mislio da su h7, al kad izvadiš ima neki nastavak plastični :redface:
ryder on the storm:
--- Citat: chofus1 - 01 Travanj, 2008, 22:06:01 ---nema u puli ali ima u vinkovcima?!?!?! a loooooooool bokte :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:
ja sam kupio to u Vinkopromu..to ti je trgovina kao Konzum tj Kerum il sta vi vec imate tamo od velikih robnih lanaca..ugl trgovina prodaje bijelu tehniku, pločice, kupatila..i svakave...cicaboce...ugl imali su svih vrsta h1,h4,h7 itd itd
tako da mora toga biti i kod vas...pogledaj u nekom auto servisu il tak neke trgovine
--- Kraj citata ---
pogledo, izgleda da stari runner ima h7 ili ša već, al na novom su ta hb3 odnosno h8
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju