Tehnički kutak > Styling skutera
novi runner- svijetla
ryder on the storm:
koje su žarolje na novom runneru(h4, h7,...ili?) i kako ih se mijenja, jer stavio bi one bijele, probo sam već otvarat onu srednju masku(na kojoj je znak, i sad, iza e žarulje je far(kad otvorim se vide 2 gumene kupole, iza svake žarulje jedna), e sad kako to skinuti, i izvadit žarulje?pozicijske se samo išćupaju, al ove?
replcnt:
--- Citat: ryder on the storm - 31 Ožujak, 2008, 15:22:30 ---koje su žarolje na novom runneru(h4, h7,...ili?) i kako ih se mijenja, jer stavio bi one bijele, probo sam već otvarat onu srednju masku(na kojoj je znak, i sad, iza e žarulje je far(kad otvorim se vide 2 gumene kupole, iza svake žarulje jedna), e sad kako to skinuti, i izvadit žarulje?pozicijske se samo išćupaju, al ove?
--- Kraj citata ---
:toothy12: šarafciger u ruke i skidaj alaha ti, nasmijo sam se na temu, kad skineš nemoj dirat žarulje rukama :sad3:
ryder on the storm:
--- Citat: replcnt - 31 Ožujak, 2008, 16:19:17 ---
--- Citat: ryder on the storm - 31 Ožujak, 2008, 15:22:30 ---koje su žarolje na novom runneru(h4, h7,...ili?) i kako ih se mijenja, jer stavio bi one bijele, probo sam već otvarat onu srednju masku(na kojoj je znak, i sad, iza e žarulje je far(kad otvorim se vide 2 gumene kupole, iza svake žarulje jedna), e sad kako to skinuti, i izvadit žarulje?pozicijske se samo išćupaju, al ove?
--- Kraj citata ---
:toothy12: šarafciger u ruke i skidaj alaha ti, nasmijo sam se na temu, kad skineš nemoj dirat žarulje rukama :sad3:
--- Kraj citata ---
kakav crni šarafciger, pa tamo nema šarafa!!!??? kad skineš plastiku su samo te kupole od gume koje treba skinut, sad neznam dal ih se vrti ili kako, al nije na šaraf
Aleksandar:
daj slikaj kaj te muci pa stavi. nemogu zamislit o cem se radi :icon_scratch:
ja na runneru skinem i promijenim u pol minute sve ide na klik-klak a na bmw imam jednu kupolu koju treba okrenut za 90° i onda dodes do onoga di je zarulja i na cemu se drzi da bi mogo omjenjat..ak na to mislis
neer:
pa da ajd ti to poslikaj pa postaj..ja si kontam da on prica o kupolama od gume koje sluze za izolaciju to se da samo skinuti ako se radi o tome
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju