Tehnički kutak > Styling skutera

runner plastike pomoč

<< < (2/3) > >>

Ivan SP:
desi se jer bacate nekvalitetan spric kit
-dalje desi se zbog masnih ruku ili nešto 3
-desi se i zbog nitra koji nesmi biti vlažan prilikom bacanja spric kita

morate biti pedanti kad to radite,a ja vam iz iskustva kažem da su gilerine hrapave plastike smrt za bojat
postupak sam znao ponavljati po par puta

sime:
Ja nisam farbao hrapave nego već plastike koje su bile već obojane pa sam ih matirao i pokitao. Za hrapave plastike postoji boja koja se zove Bumper Paint, kad se s njom ofarba i glatka plastika postaje hrapava jer boja stvara hrapavu strukturu. Ja sam kupio najbolji 2K špric kit na nitro bazi i mislim da mi nije do njega nego mora biti neka kemijska reakcija sa starom bojom.

stoske_durlaneze:
ja sam skoro farbao plastike i imao sam isti problem ....... samo sacekaj prajmer da se malo zasusi kad ga pipnes prstom da bude lepljiv i to je to ... onda sprickit... provereno 100%

stoske_durlaneze:

--- Citat: sime - 28 Veljača, 2009, 18:59:26 ---Evo i meni se to danas dogodilo. Na nekim mjestima sam staru boju brusio do plastike, i nabacio špric kit. Točna na spojevima žive plastike i stare boje se špric kit malo naborao. Zbog čega se to dešava i kako to spriječiti? Prije špric kita sam splastike dobro obrisao sa nitro razrjeđivačem.

--- Kraj citata ---
nitro ti se nije dobro osusijo ...

Biker(ss):
to se ne krpa sa sprickitom....to trebas zakitat

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju