Tehnički kutak > Styling skutera
runner plastike pomoč
ZGrunner50:
pozdrav,
sada preko vikenda sam krenuo špricati plastike sa špric kitom.
pošmirglao sam sve plastike, i one koje su inače bez boje jer ču i te farbati, na te sam stavio poslije šmirglanja prajmer. stavljao sam špric kit na nekim plastikama, i super mi je ispalo, a na nekim mi se rascvao špric kit, koliko god stavljao u slojevima, špric kit bi se rascvao (povukao). sada se je to osušilo i ostale su kao pukotine na nekim samo mjestima, zanima me da li mogu zapuniti te pukotine sa kitom i onda bacit špric kit ili ne smijem.
Nisam znao da ću imati problema toliko sa plastikama :sad1: :sad1: ili možda zna neko tko bi mi to popravio kako treba i stavio boju na njega, sa mojom bojom i sa svim materijalom, platim samo ruke. Plastike su dole večina je super ispala, to ne bi trebalo ništa raditi osim farbanja.
pomoč ............ :help: :help: :help:
gumy:
jesi čistio plastiku sa antisilikonom prije stavljanja filera?
ZGrunner50:
nisam, šta da napravim, da tamo di mi se digao filler, počistim i očistim sa time pa onda opet filler, ili ne
chofus1:
meni kad je tako puko špricgit, osmirglali smo taj dio gdje je puklo, očistili sve fino..ponovo bacio špricgit i osmirglo...
ako ti je puknuta maska onad sve skini do plastike..pokitaj rupe tj pukotine, pa onda primer , špricgit itd itd...
a za ovo zadnje..ovisi od majstora...od 500-1000 kn ti mze uzet za ruke..ovisi..oce bit u komori zapeceno itd...ovisi kolko ce on imat posla oko toga...
sime:
Evo i meni se to danas dogodilo. Na nekim mjestima sam staru boju brusio do plastike, i nabacio špric kit. Točna na spojevima žive plastike i stare boje se špric kit malo naborao. Zbog čega se to dešava i kako to spriječiti? Prije špric kita sam splastike dobro obrisao sa nitro razrjeđivačem.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju