Ostalo > Foto, video, music...
Jugoslavenski svemirski program
DvdAerox:
--- Citat: DvdAerox - 11 Siječanj, 2012, 14:44:38 ---jos jedna u nizu gluposti..
konkretnije, prije mislim da cu vidit vanzemaljca, nego autentican dokaz o jugoslavenskom svemirskom programu..
--- Kraj citata ---
B.E.R.O.:
Ja vjerujem da postoje neke istine oko toga jer kolika je mogucnost da glupi amerikanci nesto naprave bez pomoci nekih drugih naroda.
mislim da je gotovo nemoguca.
:dontknow:
DvdAerox:
Ma sigurno, yuge su poducavale i von brauna kada je rakete radio hahaha, neznam koj lobi stoji iza toga, al svako tolko dodje van neko s nekom novom pricom, vec vidim za par godina kako ce napisati da je projekt za atomsku bombu krenuo od tita, ili nekog drugog partizana... u onim godinama se yuga suocavala sa problemom kako osvjetliti drzavu a ne kako poslat covjeka na mjesec...drugo bi bilo da su nasi dobili od stalina pojedinacne informacije o nekim svemirskim tehnologijama i razvojnim programima pa da smo mi to amerima dali, ali cisto sumnjam jer su stalin i tito bili u ne bas dobrim odnosima..
Dokumentarac cu svakako pogledat, ali siguran sam da nece dat konkretnih dokaza za to...nesto kao tesla i tunguska, prenapuhana prica a istina je sasvim drugacija..
Reponja:
Zašto je toliko nevjerojatno da je skup država mogao dati pokojeg naučnika koji je pomogao u letu u svemir?
Pobogu, nije Tesla (najveći ikada) bio jedini genije sa ovih područja (ne zaboravite na mene). Ozbiljno sada, šta
stvarno mislite da amerima nebi mogao (u to doba) dobro doći vrsni stručnjak svog polja koji je iz totalno drukčijeg
gledišta promatrao iste stvari? Pa bili bi kreteni kada bi odbili "outside view". Samo naši nikako da to shvate...
3alfa3:
--- Citat: B.E.R.O. - 11 Siječanj, 2012, 17:24:14 ---Ja vjerujem da postoje neke istine oko toga jer kolika je mogucnost da glupi amerikanci nesto naprave bez pomoci nekih drugih naroda.
mislim da je gotovo nemoguca.
:dontknow:
--- Kraj citata ---
Svi znanstvenici koji su nesto bitno u USA napravili su iz uvoza - vecina prebjega od nacizma - pogotovo zidovi. A rusi su isto tako blesavi pa sami ne mogu nista, al oni su "svoje" znanstvenike zarobljavali po ratovima ili otimali. Zanimljivo, isto je jako puno zidova u igri
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju