Ostalo > Foto, video, music...
Jugoslavenski svemirski program
3alfa3:
--- Citat: DvdAerox - 11 Siječanj, 2012, 21:36:37 ---vec vidim za par godina kako ce napisati da je projekt za atomsku bombu krenuo od tita
--- Kraj citata ---
Vinča. Progooglaj ako te zanima ;D
DvdAerox:
--- Citat: 3alfa3 - 11 Siječanj, 2012, 23:18:13 ---Vinča. Progooglaj ako te zanima ;D
--- Kraj citata ---
Ma evo citao sam malo, samo neznam sta tocno s tim, jer temelja je postavila marija kiri, a ona je iz poljske kolko vidim.
Ja mislim da je cijeli svemirski program utemeljen i kreiran (bar sto se baza tice) u nacistickoj njemackoj, oni su imali gomilu ljudi koji su bili u najmanju ruku genijalci (politika im je bila idiotska, da pojasnim). Cudom cuda jedine dvije zemlje koje su poslje ww2 imale svemirski program (uspjesan) su bile sovjetski savez i usa, a samo te 2 drzave su zarobile na desetke, stotine njemackih znanstvenika i dokumenata, najbolji primjer je von braun koji je u SAD otisao sa kompletnom ekipom od preko 100 ljudi kako bi radili na svemirskom i raketnom programu. Cak sam i negdje gledao neki dokumentarac u kojem se prica da su i nacisti imali neke svoje planove, a to mi zvuci puno realnije jer su imali i tehnologiju za poslat covjeka van atmosfere, za razliku od sovieta, amera i yugoslavena.
p.s. sto se tice onog koji je inicirao projekt za atomsku mislim da je vise idiot nego genijalac..
Miki-speedy:
Da nije Tesle,danas bi TV gledali u mraku :toothy9:
B.E.R.O.:
I ovi lete u svemir,ovi su dosli iz svemira!!!
;D ;D :toothy12:
Infernus:
e ne znam dal da stavim ovaj smajlic :notworthy: , ili ovaj :omfg:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju