Općenito > Oprema
koju kacigu kupit?
Drnda:
onda jedino novema nova, milim suomy ili nesto tako, bitno mi je da je crno zuta mat, integralka ili mx sa vizirom... srot nebih uzeo sigurno
ziloryder:
Jel mi moze neko pomoc, kacigu sam naime kupio od rođaka malo je nosena, ali jos joj proizvodjaca nisam odgonetnuo, znaci ima homologaciju, znaci nije kineska i dosta je kvalitetna ali mislim uzet onaj sjajni vizir sta baca na plavo!! Al nemogu kad joj neznam ime jer nigdje ne pise!!
Ovu zutu traku zanemarite, to je bilo nekakvo probavanje :toothy12:
ZverkO:
Bojim se da nije Safa :(
3alfa3:
danas probao novu Schuberthicu od efz-a. Majko mila kakva je to kaciga. Nolan N84 i 85 koje imam su goli k...c prema toj kacigi. Kvaliteta, tisina u njoj (razvuko motor do 130 km/h i ni v od vjetra, a Nolan zbog vjetra vec na 80 km/h nadglasa mashinu Z750.
Steta kaj sam kupio nedavno nolan n85. Sad cu je vozit, al od danas stedim novce i kupujem postenu kacigu za koju godinu.
Doomsday:
Nisu skupe kacige bez veze skupe... Samo, meni diže živce kad se misli da su sigurno zato skupe jer su sigurnije... Nisu... Ali, najčešće jesu tiše, lakše, udobnije... I sigurne... Valjda... :zubo:
Alfa, ako ti kalup odgovara, štedi, niko koga znan da je Schuberticu uzeja se nikad nije žalija... A niti posli kupija drugu firmu... :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju