za serisku polutku je sasvim dosta žuti centralni malossi ostalo je pre tvrdo a bijeli je pre mekan radi toga što pre brzo upadne u rupu.to se odnosi na base i lagani mid race tuning.
sa šuštama na kvačilu ne treba pretjerivat dosta je da hvata oko 5000rpm.(zavisi od auspuha)
kevlar mi se nije nikad dopao tako da ga nisam preferiro.dosta je izbušit deklo za ljetne dane i gotovo.
što se tiče starta opet ponavljam remen mora da bude što bliže bukoli variomata i što više izbačen u zadnjoj poluci da bi bio dobar start.i to se regulira sa podloškama ispred variomata i sve ovisi koliko je remen debljine i naravno koje je širine.znači ako je novi stavi se deblja i sa vremenom se skida kako se remen troši,tako da ne treba čekat da remen legne i skuter uvijek ispaljuje u startu dok ne bude za zamijenu.
tako da nemožete štelat sa jednim setom rolica i nitko vam ne može reči točnu konbinaciju jer kod nekog če se pokazat odlično,kod drugog obrnuto.
toliko od mene nedamise stalno isto ponavljat.kupite si set podloški,set,rolica i ostalih pizadarija i udrite po konbinacijama bar sam ja tako radio.dok ne dobijete dobitnu.
na žalos nemam bolju sliku da se vidi kako leži na variomatu ali mislim da če te i ovako primijetit:(zavisi i duljine remena)